Οι Χάρτες Google εκτός από κάμερες ταχύτητας εμφανίζουν και όρια ταχύτητας

Οι της Google για τις εφαρμογές Android και iOS, εκτός από τις κάμερες ταχύτητας εμφανίζουν επιπλέον και τα όρια ταχύτητας.

Φαίνεται ότι η Google θέλει να πάρει τους πελάτες των εφαρμογών που σας ενημερώνουν που υπάρχουν κάμερες ταχύτητας στους δρόμους, αλλά και ποια είναι τα όρια ταχύτητας. Έτσι κι'αλλιώς οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές χρησιμοποιούν τους χάρτες της Google, προσθέτοντας επάνω τους τα επιτηρούμενα σημεία. Οπότε γιατί όχι η Google να μην παρέχει ολοκληρωμένη αυτή την υπηρεσία.

Έτσι η Google σταδιακά ανά την υφήλιο, αφού επέτρεψε στους της να σημαδέψουν δημόσια τα σημεία με τις κάμερες ταχύτητας της αστυνομίας, τώρα σας πληροφορεί και ποια είναι τα όρια ταχύτητας του κάθε δρόμου. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη από την εφαρμογή Google Maps σε συσκευές iOS και Android.

Το νέο χαρακτηριστικό, εμφανίζει το όριο ταχύτητας στη γωνία της εφαρμογής και εισάγει επίσης ένα εικονίδιο που υποδηλώνει τη θέση των καμερών ταχύτητας. Οι οδηγοί θα λάβουν και μία ηχητική ειδοποίηση όταν πλησιάζουν σε μια ταχύτητας. Η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφορεί προς το παρόν στους χρήστες της Δανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ τα εικονίδια με τις κάμερες ταχύτητας κυκλοφορούν στους χρήστες της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, του Καναδά, της Ινδίας, της Ινδονησίας, του Μεξικού, της Ρωσίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των . Δώστε λίγη υπομονή ακόμα για την Ελλάδα.

Η Google άρχισε να δοκιμάζει αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα το 2016 και ήταν διαθέσιμη μόνο σε περιοχές του Σαν Φρανσίσκο και του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Έτσι αν έχετε ένα αυτοκίνητο που δεν διαθέτει έξυπνη οθόνη, η Google μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας,  όπως κάνουν ήδη το Waze, το Garmin, το Κάμερες Ταχύτητας και ένα σωρό άλλα που μπορείτε να βρείτε με μία απλή αναζήτηση στο Google Store.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).