Google: έρχεται νέο μενού στο δεξί κλικ του Gmail

Η Google θα κάνει πολύ πιο χρήσιμο το μενού στο δεξί κλικ του Gmail. Τι σημαίνει αυτό; Θα μπορείτε να δείτε άρα και να κάνετε περισσότερα όταν κάνετε δεξί κλικ σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail. Αυτό ίσως θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει μερικά σε μια εποχή όπου το κάθε δευτερόλεπτο μετράει.

Με την αύξηση των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, ορισμένοι ανέφεραν ότι το τέλος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν κοντά.

Αυτό απλά δεν έχει συμβεί ποτέ και οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε τα καθημερινά. Αυτή η καθημερινή χρήση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σημαίνει ότι ακόμη και οι μικρότερες αλλαγές μπορούν να έχουν θετικά . Μια απλή αλλαγή στο UI μπορεί να εξοικονομήσει δευτερόλεπτα σε όσους ασχολούνται καθημερινά με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Google: Το Gmail θα αποκτήσει ένα νέο μενού περιβάλλοντος στο δεξί κλικ

Η τελευταία αλλαγή της Google στον τρόπο λειτουργίας του Gmail είναι ακριβώς αυτή. Πρόκειται για μια μικρή αλλαγή στο UI που διευρύνει σημαντικά τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών όταν κάνετε δεξί κλικ σε ένα μεμονωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.google gmail Πριν οι επιλογές σας ήταν πολύ περιορισμένες. Απλά μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να διαγράψετε ή να το επισημάνετε ως μη αναγνωσμένο.

Το επόμενο διάστημα θα παρατηρήσουμε όλοι τις αλλαγές, καθώς θα μπορείτε να απαντήσετε σε ένα, να απαντήσετε σε όλα, να προωθήσετε, να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Ετικέτα ως (Label as), να κάνετε Snooze, Mute αλλά και να αναζητήσετε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όλα από το νέο μενού στο δεξί κλικ. Η αλλαγή δεν είναι πρωτοποριακή, αλλά σίγουρα θα είναι ευπρόσδεκτη.

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο Blog του G Suite Updates, το νέο μενού θα εμφανιστεί άμεσα στους πελάτες της G Suite και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε όλους τους άλλους. __________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).