Netflix μάθετε ξένες γλώσσες ενώ παρακολουθείτε ταινίες

Θέλετε να μάθετε μια νέα γλώσσα, αλλά δεν έχετε χρόνο; Γιατί ο χρόνος που περνάτε στο Netflix να μην είναι παραγωγικός; Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι μπορείτε να μάθετε Γερμανικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά κ.α. ενώ παρακολουθείτε Νetflix; Χρησιμοποιώντας μια επέκταση του Chrome, που ονομάζεται Language Learning with Netflix, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το Νetflix σαν μεταφραστή. Netflix

Language Learning with Netflix Πώς λειτουργεί;

Κατεβάζετε την επέκταση, επιλέγετε τον υπότιτλο της γλώσσας που θέλετε να μάθετε ενώ παρακολουθείτε την ταινία που θέλετε να δείτε. https://www.youtube.com/watch?v=pMrWX2dlGIM Στο κάτω μέρος της ταινίας, θα εμφανίζονται οι διάλογοι της γλώσσας που θέλετε να μάθετε μαζί με την μετάφραση στη γλώσσα που μιλάτε ήδη.

Αν τώρα τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια λέξη, θα δείτε διαφορετικές επιλογές (όπως το πως διαβάζεται μια λέξη κλπ). Υπάρχουν και κάποιες επιπρόσθετες λειτουργίες σαν bonus. Αν είστε αρχάριος ή μέσος, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο που σας ενδιαφέρει (αν είστε αρχάριος, και γκριζάρετε μερικές δύσκολες λέξεις η επέκταση θα χρησιμοποιήσει παρόμοιες λέξεις αλλά ευκολότερες).

Αν οι λέξεις έρχονται πολύ γρήγορα, μπορείτε να επιβραδύνετε τους υπότιτλους, η ταινία όμως θα διαρκέσει περισσότερο….

Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα εργαλείο που προορίζεται για άτομα με κάποια εμπειρία σε οποιαδήποτε γλώσσα. Θα είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσετε σαν αρχάριος την μιας νέας γλώσσας χρησιμοποιώντας μόνο την επέκταση. Περιορίζεται επίσης και από διαθέσιμες γλώσσες υποτίτλων του Νetflix. Μπορείτε να κατεβάσετε την επέκταση του Chrome από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).