Ashampoo Home Design 5 κερδίστε 5 άδειες

Πως θα είναι το σπίτι των ονείρων σας; Το Home Design 5 περιλαμβάνει τα πάντα, από πόρτες, παράθυρα, μπαλκόνια και γκαράζ αυτοκινήτων έως και ηλεκτρικές εγκατάστασης και εγκαταστάσεις υγιεινής, συμπεριλαμβανομένων και φωτοβολταϊκών στοιχείων. Λείπει ένα στοιχείο; Απλά εισάγετέ το. Φτιάξτε το σπίτι σας και μετατρέψτε το εικονικό σας μοντέλο σε ένα κομψό κομμάτι αρχιτεκτονικής με ένα από τα πιο άνετα λογισμικά σχεδιασμού σπιτιών.

Εκατομμύρια αντικείμενα έτοιμα για χρήση για τέλεια επίπλωσης

Το Ashampoo Home Design 5 υποστηρίζει τη φόρτωση, την επεξεργασία και την αποθήκευση διαφόρων νέων μορφών 3D αντικειμένων. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια αντικείμενα 3D! Απλά εισάγετέ τα και προσθέστε τα στα σχέδιά σας! Με υποστήριξη για μοντέλα SketchUp ή Collada, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα πολλά γενικής χρήσης και επώνυμα μοντέλα.Ashampoo Home Design 5

Σχεδιάστε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις με ευκολία!

Τα άνετα βοηθήματα εισόδου σας βοηθούν να σχεδιάσετε εξελιγμένα φωτοβολταϊκά συστήματα μέσα σε λίγα λεπτά. Για συστήματα που είναι τοποθετημένα στην οροφή, μπορείτε ήδη να καθορίσετε τη διάταξη, να επιλέξετε στοιχεία από τον κατάλογο αντικειμένων και την τοποθέτησή τους κατά τη διάρκεια της φάσης εγκατάστασης. Το πρόγραμμα θα καθορίσει αυτόματα τις ρυθμίσεις για τη στέγη μόλις δείξετε στην πλευρά που θέλετε να φτιάξετε. Μόλις γίνει η διαμόρφωση, η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση θα προστεθεί στο σχέδιό σας.

Ανακαινίστε και δείτε τα αποτελέσματα άμεσα

Το Ashampoo Home Design 5 είναι επίσης το τέλειο εργαλείο για να ανακαινίσετε το σπίτι και τον κήπο σας. Τοποθετήστε τα έπιπλα και τις διακοσμήσεις με τέλειο τρόπο εκ των προτέρων και κάντε μια εικονική περιήγηση. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε τις άσχημες εκπλήξεις και την απογοήτευση. Τα πάντα ταιριάζουν αρμονικά. Χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων, διακοσμητικών στοιχείων και φυτών, μπορείτε να δώσετε ελεύθερη κυριαρχία στη δημιουργικότητά σας.
Σύνθετοι υπολογισμοί; Αφήστε το πρόγραμμα να το κάνει για σας!

Είτε πρόκειται για υπολογισμό γωνίας, μήκους, επιφάνειας ή όγκου – εστιάζετε στο σχεδιασμό, το Ashampoo Home Design 5 κάνει τα μαθηματικά. Το πρόγραμμα δεν είναι απλά μια εφαρμογή σχεδίασης, αλλά το εισιτήριό σας για πραγματικά ακριβή ρεαλιστικά μοντέλα.

Συναρπαστικές 3D προεπισκοπήσεις

Η εκπληκτική τρισδιάστατη προβολή σας επιτρέπει να κάνετε μια εικονική περιήγηση στα κτίριά σας – πολύ πριν την τοποθέτηση της πρώτης πέτρας. Με το Ashampoo Home Design 5, μετακινείστε ελεύθερα στο μελλοντικό σας σπίτι και επωφελούσαστε από την ρεαλιστική προσομοίωση φωτός και σκιάς για να βρείτε τα ιδανικά σημεία για τα έπιπλά σας. Οπτικοποιήστε τις σύνθετες κατασκευές κτιρίων και δείτε το μέλλον των μελλοντικών σας έργων!

Ashampoo Home Design 5 Γρήγορο και διαισθητικό

Το Ashampoo Home Design 5 χρησιμοποιεί μια γραμμή εργαλείων που ομαδοποιεί όλες τις λειτουργίες λογικά και θεματικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε κάθε δυνατότητα και αφού το πρόγραμμα είναι βελτιστοποιημένο για να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τους πόρους του συστήματός σας. Ακόμη και οι σύνθετοι υπολογισμοί και τα κινούμενα σχέδια γίνονται σε λίγα . Ποιο άλλο λογισμικό σχεδιασμού σπιτιού είναι πιο άνετο και ακριβές;

Ashampoo Home Design 5
Version: 5.0.0
Release date: 2019/02/25
Price: EUR 49.99,
Trial Period: 30 days (10 days + 20 days after email registration)
Download:
https://www.ashampoo.com/ashampoo_home_design_5_sm.exe (1.080,66 MB)

To iGuRu.gr διαθέτει άμεσα για σας 5 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Home Design 5.

Σχολιάστε αυτή την δημοσίευση (όχι στα ). Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση και οι άδειες θα αποσταλούν στα email που αναγράφονται στο ειδικό πλαίσιο των σχολίων. Τα email σας δεν είναι ορατά παρά μόνο στους διαχειριστές του iGuRu.gr.

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου.

_____________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

15 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).