Η Google διαθέτει σε όλους το νέο .dev domain

Το .dev της Google είναι πλέον ανοικτό από σήμερα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να κατοχυρώσει και να αγοράσει ένα όνομα με αυτήν την κατάληξη.

domain

Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της νέας ς domain από την Google και η εταιρία το διέθεσε στην αγορά προβλέποντας ότι το .dev θα συνδυαστεί ως ένας ειδικός χώρος για προγραμματιστές και τεχνολογία. Ίσως ένας τομέας για προβολή εργαλείων, γλώσσες προγραμματισμού, blogs και πολλά άλλα.

Για να διεκδικήσετε ένα .dev domain, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε ένα καταχωρητή της επιλογής σας. Και η ίδια η Google φυσικά, είναι μια επιλογή, αφού και αυτή πουλάει το συγκεκριμένο domain.

Ως bonus η Google προσφέρει δωρεάν ένα domain .dev σε οποιονδήποτε υπέβαλε αίτηση για εισιτήριο στην εκδήλωση Google I/O που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Μάιο. Όχι, μην τρέχετε να υποβάλετε αιτήσεις. Οι εγγραφές έχουν κλείσει.

Τα domains .dev θα είναι από προεπιλογή ασφαλή, καθώς όλοι θα χρειάζονται HTTPS και η Google έχει ήδη μεταφέρει πολλούς από τους δικούς της ιστότοπους (συμπεριλαμβανομένων των web.dev, opensource.dev και flutter.dev) στον νέο τομέα.

Το δια όσο αναφορά το θέμα των dοmains έχει προχωρήσει πολύ από τις ημέρες που υπήρχαν μόνο τα .com, .org και .net. Τώρα, μπορείτε να πάρετε τομείς που τελειώνουν σε .cool ή .ninja ή .guru κλπ. Η ποικιλία όλων αυτών των dοmains μπορούν να δώσουν στους αρχάριους επισκέπτες μια καλύτερη ιδέα για το τι είναι ο ιστότοπός σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).