Android Q κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση beta

Το κυκλοφόρησε σήμερα το Android Q 1. Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται μπορούν να το κατεβάσουν από την διεύθυνση goοgle.com/android/beta. Android Q Beta 1

Η πρώτη έκδοση beta συμπεριλαμβάνει ένα SDK ς για τους προγραμματιστές με συστήματος για συσκευές Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL καθώς και το επίσημο Android Emulator.

Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που η Google κυκλοφορεί την πρώτη beta της επόμενης έκδοσης του Android τον Μάρτιο. Το Android N (αργότερα ονομάστηκε Android Nougat), το Android O (Android Oreo) και το Android P (Android Pie).

Τα τελευταία χρόνια, η Google δεν χρησιμοποιεί το Android Beta Program, το οποίο σας επιτρέπει να αποκτήσετε άμεσα νέες εκδόσεις του Android μέσω ενημερώσεων αλλά μόνο σε επιλεγμένες συσκευές.

Αυτό αλλάζει με το Android Q. Η Google κάνει την πρώτη προεπισκόπηση διαθέσιμη σαν beta, και όχι σαν έκδοση προεπισκόπησης μόνο για τους προγραμματιστές.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι από εσάς διαθέτουν τις παραπάνω συσκευές και θέλουν να δοκιμάσουν την έκδοση beta, μπορούν να το κάνουν, όπως και οι προγραμματιστές.
Όπως συνηθίζει η εταιρεία, αυτή η έκδοση προεπισκόπησης θα αναφέρεται και θα κυκλοφορεί σαν Android Q μέχρι να επιλεγεί ένα όνομα που αρχίζει με το Q.

Τι φέρνει η νέα έκδοση του Android; Διαβάστε τις σημειώσεις έκδοσης

Πριν κατεβάσετε την beta, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι η πρώτη προεπισκόπηση του Android Q μια έκδοση που μπορεί να εμφανίζει προβλήματα. Παρόλα αυτά η Google την διαθέτει σε περισσότερα τηλέφωνα φέτος σε σύγκριση με πέρυσι (έξι Pixels αντί για τέσσερα).

Στόχος της πρώτης beta είναι να επιτρέψει στους πρώτους τολμηρούς και τους προγραμματιστές να παίξουν με το build νωρίς ώστε να μπορούν να διερευνήσουν τις νέες δυνατότητες αλλά και τα API για τις εφαρμογές. Η εταιρεία επιτρέπει τις δοκιμές συμβατότητας πριν να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στο I/O 2019, που έχει προγραμματιστεί να γίνει από 7 έως 9 Μαΐου. Αναμένουμε ότι θα δούμε περισσότερες νέες δερισσότερες στις επόμενες εκδόσεις.

_____________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).