Android Q beta 2 έρχεται με Bubbles για όλους

Οι φίλοι του Facebook θα θέλουν πολύ τη νέα λειτουργία ειδοποιήσεων που φέρνει το νέο Android Q. Ονομάζεται Bubbles και εμφανίστηκε στη δεύτερη beta του Android Q που κυκλοφόρησε χθες.

Σε μια ανάρτηση στο Android Developers, η περιγράφει λεπτομερώς τη νέα λειτουργία Bubbles και παρέχει οδηγίες στους προγραμματιστές για το πως να εφαρμόσουν τη λειτουργία.Android Q

Ουσιαστικά, οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει τις νέες Bubbles. Μοιάζουν με φυσαλίδες όπως λέει και το όνομά τους και με ένα αγγιγμα στην οθόνη σας θα μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα, όπως να αποστείλετε ένα μήνυμα, να δείτε όλο το νήμα συζήτησης αλλά και να απαντήσετε άμεσα χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσετε την εφαρμογή.

Την πρώτη φορά που λαμβάνει κάποιος χρήστης μια ειδοποίηση μέσω του χαρακτηριστικού Bubbles από μια εφαρμογή, θα ερωτηθεί αν επιτρέπει τις νέες ειδοποιήσεις. Η Google προτείνει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν τα Bubbles σε μηνυμάτων, σημειώσεις, ώρες άφιξης και τηλεφωνικές κλήσεις.

Η δεύτερη beta είναι διαθέσιμο για από την ιστοσελίδα των Android Developers.

Το Android Q αναμένεται να ονομαστεί και να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο τρίτο τρίμηνο του 2019, ενώ τα περισσότερα χαρακτηριστικά που θα συμπεριλαμβάνει αναμένεται να αποκαλυφθούν στο Google I/O 2019 που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.

________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).