Google Chrome 73.0.3683.103 διαθέσιμο για Linux, Windows και Mac

Η Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα μικρή για το Chrome 73, καθώς ετοιμάζεται για μια άλλη σημαντική ενημέρωση, αργότερα αυτό το μήνα.

Με την τρέχουσα ενημέρωση, το Google Chrome φτάνει στην έκδοση 73.0.3683.103 σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες επιφάνειας εργασίας, δηλαδή για Windows, Linux και macOS. Περιττό να πούμε ότι πρόκειται για μια μικρή ενημέρωση που δεν φέρνει νέα χαρακτηριστικά και μπορείτε να ελέγξετε τον πλήρη πίνακα αλλαγών από εδώ.

Ένα σημαντικό ζήτημα που αυτή η ενημέρωση δεν φαίνεται να διορθώνει, είναι ένα bug που δημιουργεί σε μερικούς ένα τρεμούλιασμα της οθόνης στα Windows 10. Η σημερινή διάθεση είναι πολύ πιθανόν να είναι και η τελευταία ενημέρωση για το Google Chrome 73, δεδομένου ότι η προωθεί για άλλη μεγάλη ενημέρωση, αργότερα, αυτό το μήνα.

Το Google Chrome 74 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου και θα είναι σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων και των κινητών συσκευών.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των προγραμμάτων περιήγησης με βάση το Chromium αυξάνεται, με την προσθήκη του Microsoft Edge, το οποίο επίσης μεταναστεύει από το EdgeHTML στον ίδιο μηχανισμό. Η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα μια προεπισκόπηση κατασκευής του νέου προτος περιήγησης τις ερχόμενες εβδομάδες, ενώ η σταθερή έκδοση του νέου Edge θα πρέπει να κυκλοφορήσει στα Windows 10 και στις άλλες υποστηριζόμενες πλατφόρμες, κάποια στιγμή το 2019.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).