Ashampoo Cinemagraph για κινούμενες φωτογραφίες (6 άδειες)

Cinemagraph: Οι κινούμενες (Cinemagraphs) στις αρχικές σελίδες και τα προφίλ των κοινωνικών μέσων τραβούν πάντα όλα τα βλέμματα! Αυτό συμβαίνει επειδή είναι διαφορετικές, δεν είναι ούτε φωτογραφίες ούτε βίντεο.Ashampoo Cinemagraph

Οι κινούμενες φωτογραφίες διαθέτουν λεπτές κινήσεις σε φωτογραφίες που μοιάζουν με μαγεία. Σίγουρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Photoshop για να τις δημιουργήσετε, αλλά γιατί να ασχολείστε με ένα ακριβό και περίπλοκο λογισμικό όταν μπορείτε να δημιουργήσετε εκθαμβωτικές κινούμενες φωτογραφίες μέσα σε λίγα μόνο λεπτά με το Ashampoo Cinemagraph;

screenshot ashampoo cinemagraph example bridge

Icon: mark Ashampoo Cinemagraph Εκπληκτικές κινηγραφίες σε λίγα λεπτά
Ashampoo Cinemagraph Icon: mark Εξαιρετικά αποτελέσματα και εξαιρετικά εύκολος χειρισμός
Icon: mark 23 εφέ και 6 τρόποι μετάβασης
Icon: mark Σταθεροποιήστε κουνημένα βίντεο
Icon: mark Περιστρέψτε και περικόψτε σε οποιαδήποτε αναλογία
Icon: mark Στρογγυλεμένες γωνίες για μια ξεχωριστή εμφάνιση
Icon: mark Μεταβλητές ταχύτητες αναπαραγωγής για εφέ slowmotion και timelapse
Ashampoo Cinemagraph Icon: mark Προσθέστε επικαλύψεις κειμένου με ευκολία
Icon: mark Υποστηρίζει όλες τις συνήθεις μορφές βίντεο, κωδικοποιητές και αναλύσεις
Icon: mark Ashampoo Cinemagraph Έξοδος σε κινούμενα GIF ή σε πολλές άλλες μορφές βίντεο
Icon: mark Δημιουργήστε και επαναχρησιμοποιήστε προσαρμοσμένες προεπιλογές χρηστών
Ashampoo Cinemagraph Μορφές εξόδου: κινούμενα GIF, MP4 (H.264), WMV, JPEG, WebM, OGG, μη συμπιεσμένα αρχεία AVI

Εξίσου εύκολη όπως η επεξεργασία φωτογραφιών

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα βίντεο και, φυσικά, το Ashampoo Cinemagraph. Το βίντεο θα πρέπει να περιέχει όσο το δυνατόν λιγότερα κουνήματα της κάμερας με ιδανικά τα βίντεο που έχουν τραβηχτεί σε τρίποδα. Το Ashampoo Cinemagraph σας δίνει μια βούρτσα για να επισημάνετε μεμονωμένα τμήματα του βίντεό σας που θέλετε να συνεχίσουν να κινούνται ή να παραμένουν ακίνητα. Το μέγεθος, η σκληρότητα και η αδιαφάνεια είναι προσαρμόσιμα μέσω ρυθμιστικών (sliders). Πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακές κινούμενες φωτογραφίες με το λογισμικό μας!

screenshot ashampoo cinemagraph example city

Περισσότερο από κινούμενα σχέδια

Η αλληλεπίδραση των ακίνητων και κινούμενων μερών αναπόφευκτα προσελκύει τον θεατή σε οποιοδήποτε κίνητρο επιδιώκετε να τονίσετε. Μέσα από επιδέξιο συνδυασμό, είναι δυνατές οι πολλαπλές οπτικές στρώσεις οι οποίες δημιουργούν απίστευτα ζωντανές φωτογραφίες και βίντεο με επανάληψη! Παρόλο που τα Cinemagraphs βασίζονται πάντα σε βίντεο, οι θεατές σας θα σκεφτούν ότι έχετε εφαρμόσει μαγεία από το Χάρι Πότερ για να δώσετε ζωή στις άψυχες φωτογραφίες – και τέλεια ως οπτική κορύφωση για τα βίντεό σας ή τις παρουσιάσεις σας!

Ashampoo Cinemagraph Η εργαλειοθήκη ενός καλλιτέχνη

Μπορείτε να αποφασίσετε ποια μέρη να παραμένουν σταθερά και ποια να κινούνται. Τα βίντεο που προκύπτουν δημιουργούν εξαιρετικές διαθέσεις και είναι ιδανικές για να αποτυπώσουν αυτές τις ξεχωριστές στιγμές! Τα αποτελέσματα μπορούν να εξαχθούν ως αρχεία GIF ή βίντεο, ανάλογα με τις ανάγκες. Οι ρυθμίσεις ς όπως το μέγεθος, η ποιότητα και ο αριθμός των βρόχων μπορούν να προσαρμοστούν με μερικά μόνο κλικ και, αν θέλετε να κρατήσετε τον ήχο, μπορείτε να το κάνετε.

Ashampoo Cinemagraph

Βελτιώσεις βίντεο για τέλεια Cinemagraphs

Η επιτυχία κάθε παραγωγής βίντεο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αρχικό υλικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ashampoo Cinemagraph σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε γρήγορα τις ρυθμίσεις έκθεσης και χρώματος. Βελτιώστε τον κορεσμό των χρωμάτων, ρυθμίστε τις σκιές και βελτιστοποιήστε τις συνθήκες φωτισμού σε ένα φλας! Χρησιμοποιήστε τονική διόρθωση και ρυθμίστε τις ρυθμίσεις ισορροπίας λευκού για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ταινίες σας!

Προσθέστε κείμενο και εφέ

Όπως τα βίντεο, οι κινούμενες φωτογραφίες μπορούν να επεξεργαστούν περαιτέρω μέσω ειδικών εφέ ή επικαλύψεων κειμένου. Το Ashampoo Cinemagraph καθιστά ιδιαίτερα εύκολο να προσθέσετε κείμενα ή να επιλέξετε από 23 εφέ με έξι εφέ μετάβασης για να ρυθμίσετε τη διάθεση. Τόσο η ισχύς όσο και οι μεταβάσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες, φυσικά. Δώστε χώρο στη δημιουργικότητά σας και θέστε τόνους που θα εντυπωσιάσουν περισσότερο τους θεατές σας.

Περιστρέψτε, περικόψτε και προσαρμόστε το χρόνο με ευκολία

Αυτό το λογισμικό για κινούμενες φωτογραφίες είναι ιδανικό για να αποτυπώσετε την τέλεια στιγμή με εξαιρετική τοποθέτηση και χρησιμοποιώντας την καλύτερη μορφή για την εργασία. Περιστρέψτε τα βίντεό σας ελεύθερα, περικόψτε για να εστιάσετε σε ό,τι έχει σημασία και ρυθμίστε τις αναλογίες διαστάσεων ανάλογα με τις ανάγκες. Επεξεργαστείτε το χρόνο με time-lapse και slowmotion εφέ και μεταβάλλετε τις ταχύτητες αναπαραγωγής με το πάτημα ενός κουμπιού για να δώσετε τη δική σας πινελιά. Φυσικά, οι ρυθμίσεις σας είναι αποθηκευμένες και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αργότερα.

Ashampoo Cinemagraph Σταθεροποιήστε κουνημένα βίντεο

Τα κουνήματα της κάμερας είναι ο φυσικός εχθρός των κινούμενων φωτογραφιών. Όμως, τα τραβηγμένα βίντεο από ή κάμερες δράσης τείνουν να υποφέρουν από έλλειψη σταθερότητας. Το Ashampoo Cinemagraph διαθέτει σταθεροποίηση βίντεο τελευταίας τεχνολογίας! Ακόμη και οι χειροκίνητες λήψεις που έχουν τεθεί σε κίνηση γίνονται πιο σταθερές και ρεαλιστικές.

Γυρίστε τις φωτογραφίες σε εκπληκτικές κινούμενες φωτογραφίες!

Θέλετε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν; Δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν της Ashampoo για 10 ημέρες χωρίς περιορισμούς και μετά από δωρεάν εγγραφή ακόμη για 20 επιπλέον ημέρες! Ένας μήνας γεμάτος συναρπαστικές κινούμενες φωτογραφίες δωρεάν για εσάς!

https://www.ashampoo.com/en/usd/dld/6001/cinemagraph/

Ashampoo Cinemagraph Διαγωνισμός

GiveAway
To iGuRu.gr διαθέτει άμεσα για σας 6 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Cinemagraph.

Σχολιάστε αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media). Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση και οι άδειες θα αποσταλούν στα email που αναγράφονται στο ειδικό πλαίσιο των σχολίων. Τα email σας δεν είναι ορατά παρά μόνο στους διαχειριστές του iGuRu.gr.

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 13ης Απριλίου.

_____________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

9 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).