Ubuntu 19.10 κυκλοφόρησαν τα πρώτα δοκιμαστικά ISO

Η αμέσως μετά την κυκλοφορία του Ubuntu 19.04 Disco Dingo φέρεται να ξεκίνησε τον αναπτυξιακό κύκλο της επόμενης έκδοσης Ubuntu 19.10, επιτρέποντας στους testers και στους πρώτους τολμηρούς χρήστες να κατεβάζουν καθημερινά νέες ISO.

Το Ubuntu 19.04 Disco Dingo όπως προαναφέραμε κυκλοφόρησε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, και ομάδα ανάπτυξης της Canonical αναπτύσσει ήδη την επόμενη έκδοση. Το λειτουργικό Ubuntu 19.10, δεν έχει ακόμα κάποιο κωδικό όνομα, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα ζώο που θα αρχίζει με το γράμμα Ε (τα ISO που υπάρχουν στα αποθετήρια χρησιμοποιούν το όνομα “Eoan”).Ubuntu 19

Μέχρις ότου η Canonical αποφασίσει να δώσει ένα κωδικό όνομα στο Ubuntu 19.10, οι πρώτοι τολμοιροί μπορούν να κατεβάζουν καθημερινά νέες εικόνες ISO που είναι διαθέσιμες για τα λειτουργικά Ubuntu Desktop και Ubuntu , σε όλες τις επίσημες γεύσεις όπως Kubuntu, Lubuntu, Xubuntu, Ubuntu , Ubuntu Budgie και Ubuntu Kylin.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να περιμένετε πολλά από αυτές τις πρώιμες κυκλοφορίες, καθώς βασίζονται στην προηγούμενη έκδοση, και στην προκειμένη περίπτωση στο Ubuntu 19.04 (Disco Dingo). Έτσι τα νέα ISO του Ubuntu 19.10 τρέχουν με Linux 5.0 και το τελευταίο περιβάλλον εργασίας του GNOME 3.32.

Το Ubuntu 19.10 δεν έχει ακόμη κάποιο release schedule, αλλά γνωρίζουμε ότι η Canonical θα συνεχίσει με το παλιό . Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μόνο μια beta έκδοση καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης, μέχρι την τελική έκδοση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019.

Μέχρι τότε περιμένουμε από την Canonical να αποκαλύψει αρχικά την κωδική ονομασία του Ubuntu 19.10 αλλά και τα νέα χαρακτηριστικά του επερχόμενου λειτουργικού. Κάτι που γνωρίζουμε είναι ότι το Ubuntu 19.10 θα κυκλοφορήσει με το επερχόμενο περιβάλλον GNOME 3.34.

Δείτε τα νέα ISO
________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).