Patch Tuesday Μαΐου: αύριο με συγκεντρωτικές ενημερώσεις

Η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τις αθροιστικές ενημερώσεις Μαΐου 2019 για τα Windows 10, στο πλαίσιο του μηνιαίου Patch Tuesday.

Έτσι αύριο όλες οι εκδόσεις των Windows 10 (αλλά και άλλων προϊόντων της Microsoft) θα μπορούν να λάβουν αυτές τις για το μήνα Μάιο. Οι ενημερώσεις όπως ίσως γνωρίζετε περιέχουν πολλές βελτιώσεις ασφάλειας, καθώς η Microsoft χρησιμοποιεί τον κύκλο του Patch Tuesday για την επιδιόρθωση τρωτών σημείων στα προϊόντα της.
Patch Tuesday

Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται και ορισμένες διορθώσεις σφαλμάτων που δεν αφορούν την ασφάλεια, για την καλύτερη απόδοση των Windows 10.

Φυσικά, αργότερα αυτό το μήνα, η Microsoft αναμένεται να διαθέσει για όλους τη νέα των Windows 10 που αποκαλείται May 2019 Update ή έκδοση 1903. Η ενημερωμένη έκδοση δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή στο Release Preview ring του προτος Windows Insider.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, και έτσι ορισμένες συσκευές θα την αποκτήσουν νωρίτερα από κάποιος άλλες.

Η Microsoft αναφέρει ότι αυτή η προσέγγιση είναι απαραίτητη για να αποφευχθούν τα πάρα πολλά προβλήματα, αφού αν το σκεφτείτε, οι πρώτες συσκευές συνεχίζουν να δοκιμάζουν το λειτουργικό, ενώ η εταιρεία συνεχίζει να επιλύει τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Οι αθροιστικές ενημερώσεις τώρα, έχουν προκαλέσει κατά καιρούς, πάρα πολλά προβλήματα στους τελικούς χρήστες. Έτσι αν σκέφτε4στε αύριο να ενημερώσετε άμεσα με τις αθροιστικές ενημερώσεις Μαΐου του 2019 στο πλαίσιο του μηνιαίου Patch Tuesday καλό θα ήταν να περιμένετε μερικές μέρες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).