Παίξτε το Classic Minecraft από τον browser σας

Το Minecraft γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια του, και η κατασκευάστρια εταιρεία Mojang κυκλοφόρησε το Classic Minecraft δωρεάν.

Minecraft

Το Classic Minecraft είναι ουσιαστικά το ίδιο το Minecraft όταν αναπτύχθηκε για πρώτη φορά. Σε αυτό είχατε πολύ λίγα μπλοκ για να οικοδομήσετε και δεν υπήρχα τα κακά mobs για να παλέψετε. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, δείτε πώς μπορείτε να παίξετε δωρεάν το κλασσικό Minecrafft σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Το Classic Minecraft έχει περιορισμούς, όπως ίσως μαντέψατε. Δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα , δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνηθισμένο Minecraft / Mojang / Microsoft για να συνδεθείτε, δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε υπάρχοντα παιχνίδια και ουσιαστικά οτιδήποτε σχετίζεται με τον κύριο λογαριασμό σας δεν θα λειτουργήσει.

Χρειάζεστε ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι, καθώς και ένα αρκετά σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης για αυτό. Το Chrome και ο Firefox κάνουν μια χαρά. Ακόμα κι αν έχετε ένα ελεγκτή παιχνιδιών () συνδεδεμένο στο σύστημά σας, δεν θα λειτουργήσει με το δωρεάν παιχνίδι.

Μπορείτε να παίξετε μαζί μέχρι και εννέα παίκτες και μπορείτε να παίξετε σε έναν μικρό, μεσαίο ή τεράστιο χάρτη. Επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα και αυτή θα δημιουργήσει ένα νέο παιχνίδι για εσάς. Βάλτε ένα ψευδώνυμο. Η ιστοσελίδα θα σας δώσει έναν σύνδεσμο που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας και να τους προσκαλέσετε να παίξουν το ίδιο παιχνίδι.

Τα πλήκτρα W,A,S και D χρησιμοποιούνται για την κίνηση, το πλήκτρο Space για το άλμα και το F για την εναλλαγή ομίχλης. Δεν υπάρχουν , και τα στοιχεία «σπάνε» με ένα μόνο κλικ του ποντικού σας.

Το παιχνίδι αν και είναι μία online εφαρμογή για web θα καταναλώσει αρκετή μνήμη RAM, μέσω του προγράμματος περιήγησης. Είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε πρώτα, ότι τίποτα στο σύστημά σας δεν καταναλώνει ήδη υπερβολική μνήμη RAM, πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι. Γενικότερα, αν είναι να παίξετε, κλείστε τις άλλες καρτέλες στο browser σας.

Για να είμαστε ειλικρινείς, το δωρεάν παιχνίδι είναι αρκετά απλοϊκό, ως προς το τρέχον παιχνίδι Minecraft, και δεν θα σας δελεάσει ώστε να παίζετε με τις ώρες. Βασικά το παιχνίδι παίζεται σε δημιουργική λειτουργία. Μπορείτε να δημιουργήσετε ότι θέλετε με ότι μπλοκ είναι διαθέσιμα σε εσάς. Εάν συμμετέχουν οι φίλοι σας, μπορείτε να χτίσετε μαζί.

Εάν ξεκινήσετε ένα παιχνίδι και το αφήσετε, όταν δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες στο παιχνίδι, τότε το παιχνίδι θα χαθεί (θα λήξει). Εάν υπάρχουν άλλοι παίκτες στο παιχνίδι, μπορείτε να το συνεχίσετε με μια επίσκεψή στο link.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).