Ashampoo Movie Studio Pro 3 Κερδίστε 5 άδειες

Το Ashampoo Movie Studio Pro 3 είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για την περικοπή, επεξεργασία και μετατροπή βίντεο. Η νέα έκδοση 3 θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου του 2019.

Ο χρήστης μπορεί να μειώσει και να προσθέσει μουσική υπόκρουση στα βίντεό του, να εφαρμόσει εφέ και μοναδικές μεταβάσεις και να σώσει τα βίντεό του σε εκατοντάδες μορφές, προφίλ και αναλύσεις.

Ashampoo Movie Studio Pro

Δημιουργήστε βίντεο υψηλής ανάλυσης με μεμονωμένες περικοπές, μεταβάσεις και εφέ! Με υποστήριξη για ανάλυση 4K, Dolby 5.1 και γρήγορη μετατροπή, το Ashampoo Movie Studio Pro 3 είναι το εργαλείο επιλογής για δημιουργία βίντεο υψηλής ποιότητας.

Βελτιώστε την οπτική ποιότητα των κλιπ σας, προσθέστε ήχο, χρησιμοποιήστε τη μετάβαση ή άλλα εφέ βίντεο και προσθέστε κείμενο στην αρχή ή το τέλος του βίντεο με ευκολία για να δώσετε στα βίντεό σας μια επαγγελματική εμφάνιση. Κόψτε ενοχλητικές διαφημίσεις και μετατρέψτε τα βίντεό σας σε εκατοντάδες μορφές και αναλύσεις βελτιστοποιημένες για ένα τεράστιο φάσμα συσκευών σε iOS, Android και άλλα.

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία έξυπνης κοπής και ζωντανεύστε τις ηχογραφήσεις σας με ήχους και κινούμενα σχέδια.

Οι περικοπές ακρίβειας είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Ashampoo Movie Studio Pro 3.

Έχουμε επανασχεδιάσει τον επεξεργαστή για γρήγορες ταχύτητες και ευκολία στη χρήση. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μόνο ματιά για να καταλάβετε τον επεξεργαστή και είστε έτοιμοι να κάνετε υψηλής ακρίβειας περικοπές για τέλεια αποτελέσματα.

Αφαιρέστε τις διαφημίσεις και τις μεμονωμένες σκηνές ή αναδιατάξτε τις για να αλλάξετε τη ροή των βίντεό σας. Φυσικά, μπορείτε επίσης να συγχωνεύσετε ξεχωριστά βίντεο σε ένα μόνο αρχείο!

Ashampoo Movie Studio Pro

Καμία ταινία δεν είναι τέλεια, αλλά μια μικρή αλλαγή μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Το Ashampoo Movie Studio Pro 3 σας βοηθά να απελευθερώσετε το πλήρες δυναμικό των ταινιών σας με βελτιστοποίηση εικόνας χωρίς προβλήματα. Ρυθμίστε το κορεσμό των χρωμάτων, της φωτεινότητας, την αντίθεση ή επαναπροσδιορίστε τις σκηνές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα βίντεό σας – όλα με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ashampoo Movie Studio Pro

Μια αξιοπρεπή σουίτα επεξεργασίας βίντεο θα πρέπει να υποστηρίζει πολλές μορφές εξόδου για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα σταθερών συσκευών και διαδικτυακών portal.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Movie Studio Pro 3 όχι μόνο εξάγει σε AVI, MKV, MP4 και WMV, αλλά παρέχει και βελτιστοποιημένα προφίλ εξαγωγής για το , το , το Dailymotion και άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες.

Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης βελτιστοποιημένα προφίλ για κινητές συσκευές από η Apple, η Samsung, η Lenovo, η Microsoft, η Sony και άλλους κατασκευαστές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την επιθυμητή ποιότητα εξόδου και είστε έτοιμοι να την μετατρέψετε!

Ashampoo Movie Studio Pro

Οι ήχοι χαμηλής ποιότητας ή ο θόρυβος του περιβάλλοντος μπορεί να καταστρέψουν εντελώς την ατμόσφαιρα σε μια ταινία.

Η τοποθέτηση μουσικών ή φωνητικών σχολίων από την άλλη πλευρά μπορεί να την βελτιώσει πάρα πολύ.

Το Movie Studio Pro 3 έρχεται με μια τεράστια συλλογή από μουσική για το υπόβαθρο και ηχητικά εφέ που θα κάνουν τις σκηνές σας πιο δυναμικές. Ζωντανέψτε τις ταινίες σας και απογειώστε τα βίντεό σας με ένα ευρύ φάσμα ήχων ή το δικό σας ήχο και τελειοποιήστε τα με τον ενσωματωμένο ισοσταθμιστή!

Λήψη:

https://www.ashampoo.com/ashampoo_movie_studio_pro_3_sm.exe (433,41 MB)

Χαρακτηριστικά

  • Γρήγορες και εύκολες περικοπές ακριβείας
  • Επεξεργαστής πολλαπλών κομματιών
  • Δημιουργήστε τα δικά σας ντοκιμαντέρ με επαγγελματικά σχέδια και υπότιτλους
  • Βίντεο υψηλής ανάλυσης 4K και τέλεια συμβατότητα με κινητές συσκευές
  • Ηχογραφήστε ήχο, κόψτε και σχολιάστε τα βίντεό σας
  • Νέες ζωντανές κινούμενες και μεταβάσεις
  • Εξαγωγή σε εκατοντάδες μορφές και αναλύσεις για οποιοδήποτε σκοπό
GiveAway
To iGuRu.gr διαθέτει άμεσα για σας 11 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Movie Studio Pro 3. Σχολιάστε αυτή την δημοσίευση (όχι στα media). Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση και οι άδειες θα αποσταλούν στα email που αναγράφονται στο ειδικό πλαίσιο των σχολίων. Τα email σας δεν είναι ορατά παρά μόνο στους διαχειριστές του iGuRu.gr. Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 30ης Μαΐου.

_________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

16 Comments

Leave a Reply
  1. Αξιόπιστα προγράμματα από μια γερμανική εταιρία με παράδοση στον τομέα αυτό. Ευχαριστούμε πολύ για τη δική σας προσφορά.

  2. Είναι καλό εργαλείο. Να είσαστε καλά και είθε πάντα να έχετε και να μας δίνετε διάφορα καλούδια για να ξεφεύγει το μυαλό :)

  3. Υπέροχος διαγωνισμός , μας δίνεται πολύ συχνά δώρα και αυτό είναι υπέροχο
    Ευχαριστούμε πολύ .. Καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).