Windows 10 κατεβάστε το ISO μέσω browser χωρίς εργαλεία

Η Microsoft σάς επιτρέπει να κατεβάσετε τα τελευταία ISO των Windows 10 από τον επίσημη ιστοσελίδα της, αλλά μόνο με το Windows 10 Media Creation Tool.

Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να αλλάξετε τον user agent του browser σας ( και ), για να μπορείτε να κατεβάσετε το ISO που σας ενδιαφέρει άμεσα από την εφαρμογή περιήγησης που χρησιμοποιείτε, και χωρίς το οws 10 Media Creation Tool.

Η Microsoft κυκλοφορεί αρχεία ISO για κάθε ενημερωμένη έκδοση των Windοws 10, αλλά δεν μπορείτε να τα κατεβάσετε από μια συσκευή με Windows 10. Εάν ανοίξετε τη σελίδα λήψης των Windοws 10 της Microsoft, θα έχετε μόνο μια επιλογή να αποκτήσετε τα Windows 10 μέσω του Windows 10 Media Creation Tool.

Με το συγκεκριμένο μπορείτε να κατεβάσετε το ISO και να δημιουργήσετε ένα drive, αλλά υπάρχει κι ένας ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε το αρχείο ISO. Θα πρέπει να “πείτε” στην Microsoft ότι επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της από μια κινητή συσκευή.

Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να το κάνετε με τον ή με τον Edge.


Κατεβάστε το ISO με τον Google Chrome

Ανοίξτε τη σελίδα λήψης των Windows 10 στον Chrome.
Ανοίξτε το μενού του Google Chrome. Πατήστε στα Περισσότερα εργαλεία και στη συνέχεια, επιλέξτε Εργαλεία προγραμματιστών όπως φαίνεται παρακάτω.

Μετά πατήστε μαζί τα τρία πλήκτρα Ctrl + Shift + M για να δείτε τη γραμμή συσκευών. Από εκεί επιλέξτε iPhone, iPad ή Pixel mobile.

 

Λήψη των ISO με τον Microsoft Edge

Οι παραπάνω οδηγίες ισχύουν και για το Microsoft Edge που βασίζεται στο .

Ανοίξτε τη σελίδα λήψης των Windows 10 στον Microsoft Edge, επιλέξτε Περισσότερα εργαλεία (More Tools) και, στη συνέχεια, επιλέξτε εργαλεία για προγραμματιστές (Developer tools).

 Όταν ανοίξετε τα εργαλεία του προγραμματιστή, κοιτάξτε στην καρτέλα Εξομοίωση και αλλάξτε την επιλογή user agent σε οποιαδήποτε συσκευή εκτός των Windows όπως “Apple Safari”.

Firefox

Για να αλλάξετε το user agent στον Firefox θα πρέπει να αλλάξετε μερικά πράγματα στις ρυθμίσεις του περιηγητή.  Για να το αποφύγετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση User-Agent Switcher.

______________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply
    • λειτουργεί μια χαρά, chrome
      Μετά την επιλογή του iPhone κάνε ένα refresh στη σελίδα και θα δεις τα iso

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).