Q4OS 3.7 Centaurus για χρήστες των Windows που δεν θέλουν Windows

Q4OS 3.7 Centaurus: Το Q4OS είναι μια διανομή Linux που βασίζεται στο και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα γνώριμο περιβάλλον (Trinity Desktop Environment) στον χρήστη των Windows που σκέφτεται να αλλάξει σύστημα.

Η διανομή διαθέτει απλά αξεσουάρ και παρέχει σταθερά για πολύπλοκες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, όπως το Google , το VirtualBox και διάφορα εργαλεία ανάπτυξης. Να αναφέρουμε ότι η διανομή βασίζεται στο σταθερό Debian κάτι που σημαίνει ότι το σύστημα είναι πολύ αξιόπιστο.

Q4OS 3.7 Centaurus

Η νέα έκδοση της διανομής 3.7 (testing), ανακοινώθηκε σήμερα. Οι προγραμματιστές αναφέρουν:

“Μπαίνουμε στην τελική φάση της ανάπτυξης του Q4OS 3 Centaurus, και από σήμερα είναι officially . Με αυτή την ευκαιρία διαθέτουμε ένα νέο μέσο εγκατάστασης για συστήματα 32 και 64-bit. Έτσι μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα την δοκιμαστική έκδοση Q4OS 3.7, αν αν θέλετε να είστε οι πρώτοι ή απλώς για να βοηθήσετε στις δοκιμές. ”
Q4OS 3

“Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει μετά την επίσημη κυκλοφορία του Debian Buster στις 6 Ιουλίου του 2019. Το Debian θα υποστηρίζεται για τουλάχιστον 5 χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία.”

Το OS τώρα: είναι ένα γρήγορο και ισχυρό λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Debian 10 Buster και προσφέρει ένα εξαιρετικά παραγωγικό περιβάλλον εργασίας, με την ασφάλεια, την αξιοπιστία, τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα και τη συντηρητική ενσωμάτωση των επαληθευμένων νέων λειτουργιών του Linux. Εναλλακτικά desktop environments εκτός από τα δύο που αναφέραμε παραπάνω είναι τα: LXQT, XFCE, Cinnamon και LXDE

Το σύστημα διακρίνεται από την ταχύτητα του και τις πολύ χαμηλές απαιτήσεις σε hardware. Λειτουργεί άψογα με ολοκαίνουργια μηχανήματα αλλά και σε πολύ παλαιούς υπολογιστές.

Το σύστημα είναι επίσης πολύ χρήσιμο για εικονικά περιβάλλοντα στο σύννεφο λόγω των πολύ χαμηλών απαιτήσεων hardware.

Από την εμφάνιση μέχρι την εγκατάσταση εφαρμογών, τα πάντα θυμίζουν το λειτουργικό της Microsoft. Αν προσέξετε τις εικόνες, θα παρατηρήσετε ότι ακόμα και οι εγκαταστάτες των εφαρμογών φαίνεται να είναι από άλλη πλατφόρμα…

Q4OS 3

Ιδιόκτητοι κωδικοποιητές και

Στην υποδοχής θα βρείτε πολύ εύκολα την επιλογή για την εγκατάσταση “ Codecs” αλλά και οδηγών. Καμία δυσκολία, απλά κάντε κλικ στο κουμπί και εμφανίζεται ένας οδηγός. Με μερικά κλικ στο “Επόμενο” θα δείτε την επιλογή “Εγκατάσταση” για να εγκαταστήσετε τους κωδικοποιητές και τους οδηγούς σας.

Λήψη του νέου Q4OS 3.7 Centaurus

https://www.q4os.org/downloads2.html

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το λειτουργικό σύστημα διαθέτει και ένα Installer για Windows που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το Q4OS μέσα από το περιβάλλον της Microsoft.

https://q4os.sourceforge.io/download/q4os-winsetup-testing.exe

_____________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).