Windows 10 έκδοση 1809 σφάλμα προκαλεί καθυστερήσεις

Συσκευές που τρέχουν με Windows 10 της έκδοσης 1809 ενδέχεται να χρειάζονται παρατεταμένο χρονικό διάστημα (μέχρι και 60 δευτερόλεπτα) για να κλείσουν ή να εισέλθουν σε κατάσταση αναστολής λόγω ενός νέου σφάλματος.

Ο υπάλληλος της Microsoft Philip Froese επιβεβαίωσε το σφάλμα στην ιστοσελίδα της Microsoft Tech Community.

Windows 10

Το ζήτημα επηρεάζει συσκευές που έχουν συνδεδεμένες συσκευές USB , π.χ. docks, φορτιστές ή τις κινητές συσκευές.

Ο Froese ανέφερε ότι το ζήτημα μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση 60 δευτερολέπτων όταν τερματίζεται το σύστημα ή μπαίνει σε αναστολής όταν υπάρχουν συσκευές USB Type-C στο μηχάνημα που τρέχει με Windows 10.

Η Microsoft εντόπισε το σφάλμα στο USB Type-C Connector System Software Interface software. Παρουσιάζεται όταν το USB Type-C Connector System Software Interface, προσπαθεί να διαχειριστεί  νέα συμβάντα σύνδεσης ή αποσύνδεσης κατά την εκ ή την είσοδο σε κατάσταση sleep του .

Ένα σφάλμα στην υλοποίηση του USB Type-C Connector System Software Interface software (UCSI) στα Windows 10 της έκδοσης 1809, μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση 60 δευτερολέπτων στη διαδικασία sleep ή κατά τον τερματισμό του συστήματος, εάν πραγματοποιηθεί όταν το λογισμικό UCSI είναι απασχολημένο με κάποιο νέο συμβάν σύνδεσης ή αποσύνδεσης στη θύρα USB Type-C.

Το ζήτημα δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα της θύρας USB Type-C στη συσκευή. Το σύστημα αλλά και οι θύρες συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά κατά την επόμενη εκκίνηση του συστήματος.

Εκτός από το επιπλέον ένα λεπτό στη διαδικασία sleep ή κατά τον τερματισμό του συστήματος, αυτό το σφάλμα δεν επηρεάζει την κανονική λειτουργικότητα του USB Type-C στο μηχάνημά σας. Το σύστημα και οι θύρες USB Type-C θα λειτουργούν σωστά μετά την επόμενη επανεκκίνηση του συστήματος.

Το ζήτημα δεν έχει προστεθεί ακόμα στη λίστα των γνωστών προβλημάτων για τη συγκεκριμένη έκδοση των Windows 10.

Ο Froese δεν αποκάλυψε πότε σχεδιάζει η Microsoft επιδιορθώσει αυτό το Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι επηρεάζονται μόνο τα Windows 10 της έκδοσης 1809 και όχι άλλες εκδόσεις των Windows 10.

___________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).