Microsoft: εφαρμογές Android με διαφημίσεις

Η Microsoft ως γνωστό, αναπτύσσει τις εφαρμογές της για κινητές συσκευές με Android και iPhone. Η εταιρεία φαίνεται να πειραματίζεται με κάθε είδους ιδέες, για να αυξήσει τον αριθμό των χρηστών της σε αυτές τις δύο πλατφόρμες.

Το τελευταίο παράδειγμα αφορά τις εφαρμογές της Microsoft για το Android, οι οποίες έχουν αρχίσει να εμφανίζουν διαφημίσεις στο μενού “Κοινή χρήση” (Share menu) σε μια προσπάθεια να πείσει τους να εγκαταστήσουν άλλες εφαρμογές που αναπτύχθηκαν από τους προγραμματιστές του .

Microsoft

Συγκεκριμένα, το Android Police ανακάλυψε ότι όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή της Microsoft και προσπαθείτε να μοιραστείτε ένα αρχείο, το μενού Κοινή χρήση που εμφανίζει συνήθως τα των εφαρμογών που έχουν ήδη εγκατασταθεί στη συσκευή σας συμπεριλαμβάνει και για άλλες εφαρμογές Android που αναπτύχθηκαν από τη Microsoft και οι οποίες δεν έχουν εγκατασταθεί.

Αν πατήσετε ένα από αυτά τα εικονίδια, το οποίο συνήθως αναφέρει στην όνομα της εφαρμογής (Εγκατάσταση), σας κατευθύνει στο , από όπου μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή της Microsoft.

Οι διαφημίσεις δεν είναι απαραίτητα ενοχλητικές, καθώς έχουν τοποθετηθεί στο χαρακτηριστικό Share, αλλά γεμίζουν με εικονίδια την οθόνη, ειδικά αν χρησιμοποιείτε λίγες εφαρμογές της εταιρείας.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σύμφωνα με το AP, είναι, ότι μπορεί όλο και περισσότεροι προγραμματιστές  να ακολουθήσουν τα βήματα της Microsoft και να αρχίσουν να διαφημίζουν τις δικές τους εφαρμογές από το μενού Share.

Αν αρχίσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, η share στο Android θα γίνει πολύ δύσχρηστη, καθώς θα προσπαθείτε να βρείτε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει ανάμεσα από πολλές άλλες.

__________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).