To πρώτο walkman με Bluetooth 5.0 έρχεται σύντομα

Η πρώτη φορητή συσκευή walkman που μπορεί να παίξει τις παλιές κασέτες και που θα φέρει ενσωματωμένο Bluetooth 5.0 έρχεται σύντομα στα καταστήματα.

walkman

Αυτό που είναι παλιό είναι και πάλι καινούργιο! Μία νέα συσκευή με IT's OK“, θα εμφανιστεί στην αγορά και θα είναι ένας player κασετών, συμβατός με Bluetooth. Εάν χάσατε τις ημέρες που το Walkman της Sony κυριαρχούσε σε όλη την τότε νεολαία, τότε θα αγαπήσετε αυτό το μηχάνημα!

Και αν αναρωτιέστε το αν είναι απαραίτητο να συνδυάσετε μια παλιά και παρωχημένη τεχνολογία με το πιο πρόσφατο ασύρματο πρότυπο, η απάντηση είναι φυσικά όχι, αλλά σίγουρα είναι κάτι δροσερό και ενδιαφέρον!

Ενώ οι άνθρωποι πια έχουν συνηθίσει τα Mp3 και το stream, υπάρχουν σίγουρα χρήστες που νοσταλγούν τον ήχο των ταινιών ή τις στροφές του βινύλιου, και αυτή η συσκευή έχει ως στόχο να καλύψει εκείνη την νοσταλγία.

Η ασύρματη συσκευή αναπαραγωγής μαγνητικών κασετών “It's OK” θα διαθέτει τεχνολογία Bluetooth 5.0, οπότε ενώ χρησιμοποιείτε ένα παλιό σχολικό μέσο αναπαραγωγής μουσικής, θα μπορείτε να συνδεθεί με ένα ακουστικό Bluetooth ή με ένα ηχείο, καθιστώντας το μια πολύ ευέλικτη συσκευή (υποθέτοντας ότι έχετε ακόμα κάποιες κασέτες που σας ενδιαφέρει να ακούσετε).

Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής, το νέο walkman θα έχει την δυνατότητα να ηχογραφήσει ήχο. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για την εύρεση ενός καταστήματος που να πουλάει ακόμα άγραφες κασέτες, καθώς ο κατασκευαστής του θα περιλαμβάνει στο πακέτο της συσκευής και μια κασέτα με χωρητικότητα εγγραφής 60 λεπτών.

Αν τώρα θέλετε πραγματικά να γυρίσετε πίσω στα σχολικά σας χρόνια, θα υπάρχει επίσης μια θύρα 3,5 χιλιοστών ώστε να μπορείτε να συνδέσετε με ένα ζευγάρι ενσύρματα .

Η συσκευή θα τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες AA, όπως ήταν και οι παλιές συσκευές. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή σχεδιασμού, δεδομένου ότι οι κατασκευαστές των περισσοτέρων συσκευών σήμερα επιλέγουν κάποιο είδος επαναφορτιζόμενης .

Η συσκευή αναπαραγωγής κασετών θα διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα: Cloud (λευκό), Sakura (ροζ) και Evening (μπλε). Το καπάκι της που προστατεύει την κασέτα θα είναι διαφανές, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις στροφές της κασέτας ενώ ακούτε τη μουσική.

Όσον αφορά το μέγεθος της συσκευής, είναι 118 χιλ. x 84 χιλ. x 33.5 χιλ. και βάρους 152 γραμμάρια χωρίς τις προαναφερθείσες μπαταρίες AA. Θα ήταν δύσκολο για τους δημιουργούς να την κάνουν μικρότερη, καθώς πρέπει να είναι σε θέση να χωρέσει την κασέτα και όλα τα μηχανικά μέρη που απαιτούνται.

Ο κατασκευαστής που ονομάζεται NIMN Lab, αναζητεί χρηματοδότηση μέσω του . Έχει ήδη υπερβεί το χρηματικό στόχο του, το οποίο ήταν αρκετά μέτριο σε μόλις 12.789 δολάρια, καθώς η χρηματοδότηση έχει φτάσει μέχρι τώρα τα 80.885 δολάρια.

Αν ενδιαφέρεστε να μια συσκευή για τον εαυτό σας μπορείτε να το κάνετε για περίπου $ 75 δολάρια Αμερικής.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).