Δωρεάν το For Honor για PC μέχρι τις 27 Αυγούστου

Η δίνει δωρεάν το παιχνίδι For Honor για PC. Εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέχρι τις 27 Αυγούστου. Πρόκειται για την Standard Edition του παιχνιδιού For Honor, που είχε βγει το 2017.

For Honor

Το For Honor είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που παίζεται από μια προ τρίτου προσώπου. Παίρνετε το ρόλο ενός ιστορικού στρατιώτη, όπως ένας ιππότης ή σαμουράι, και πολεμάτε μέσα από τις ορδές των εχθρών. Υπάρχει η δυνατότητα για έναν παίκτη και μια λειτουργία για πολλούς παίκτες.

Το For Hοnor κυκλοφόρησε το 2017 και από τότε διατίθεται σε PC, PS4 και . Έχει επίσης ήδη διατεθεί στο PlayStation Plus και παρέχεται δωρεάν στο Epic Games Store. Και τώρα είναι διαθέσιμο δωρεάν για PC από την Uplay.

Για να λάβετε ένα δωρεάν αντίτυπο της Standard Edition του For Honor για PC, απλώς κατεβάστε το παιχνίδι από την Uplay από σήμερα έως τις 27 Αυγούστου 2019. Εάν είστε νέοι στην Uplay, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο Ubisoft και εγγραφείτε πρώτα για να φτιάξετε ένα λογαριασμό Uplay.

Μόλις κατεβάσετε το For Honor θα είναι δικό σας να το κρατήσετε για πάντα. Γιατί το For Honor είναι αυτή τη στιγμή στο Year 3, Season 3, και η Ubisoft προφανώς ελπίζει ότι θα ξοδέψετε κάποια για το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα, αν δεν θέλετε να εντρυφήσετε πραγματικά στο παιχνίδι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει κάποια σύγχυση για το πότε τελειώνει η προσφορά. Ενώ ορισμένες περιφερειακές εκδόσεις της ιστοσελίδας της Ubisoft λένε ότι η τιμή είναι δωρεάν μέχρι τις 27 Αυγούστου, η ιστοσελίδα των Η.Π.Α. δηλώνει ότι η τιμή είναι δωρεάν μέχρι τις 29 Αυγούστου. Η συμβουλή μας είναι, αν το θέλετε να το κατεβάσετε τώρα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).