Google Images Restored επαναφορά της παλιάς διάταξης

Μια επέκταση που ονομάζεται “ Restored” και είναι διαθέσιμη στα Stores για τους browsers Chrome και Firefox θα σας βοηθήσει να απενεργοποιήσετε τη νέα σχεδίαση εικόνων της Google που τέθηκε σε λειτουργία στις 6 Αυγούστου του 2019.

Τον τελευταίο μήνα η Google παρουσίασε ένα νέο σχέδιο στα εικόνων για τους desktop υπολογιστές. Με το νέο σχεδιασμό, αν επιλέξετε μια εικόνα, εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της σελίδας και παραμένει όσο κάνετε κύλιση. Αυτό υποτίθεται ότι σας διευκολύνει να συγκρίνετε τις εικόνες με τα άλλα σε ς.Google Images Restored

Η Google ισχυρίζεται ότι η αλλαγή αυτή είναι χρήσιμη όταν κάνετε αγορές, ενώ στην επιλεγμένη εικόνα στο πλαϊνό πλαίσιο εμφανίζεται η μάρκα, η τιμή, η διαθεσιμότητα και οι κριτικές.

Η επέκταση εκτός από την επαναφορά των εικόνων της Google στην παλιά σχεδίαση, προσθέτει και ένα κουμπί “προβολή εικόνας” και καταργεί τις “σχετικές αναζητήσεις” από τα αποτελέσματα αναζήτησης εικόνων.

Ο προγραμματιστής της επέκτασης αναφέρει ότι η επέκτασή του “επιχειρεί να κάνει τις εικόνες της Google να μοιάζουν όπως ήταν πριν αλλάξουν στις 6 Αυγούστου”. Ο προγραμματιστής αναφέρει επίσης ότι προσπάθησε να φέρει την παλιά διάταξη από το μηδέν και δέχεται ότι δεν είναι τέλεια, αλλά υπόσχεται ότι θα υπάρξουν διορθώσεις.

Αφού εγκαταστήσετε την επέκταση, αναζητήστε μια εικόνα στην αναζήτηση της Google και κάντε κλικ στην επιλογή “Εικόνες” ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση images.google.com.

Τι κάνει η επέκταση Google Images Restored;

Επαναφέρει το παλιό Google Images
Προσθέτει ένα κουμπί “προβολή εικόνας”
Καταργεί τις σχετικές αναζητήσεις στα αποτελέσματα της εικόνας

Σίγουρα, σύντομα θα εμφανιστούν περισσότερες τέτοιες επεκτάσεις. Προς το παρόν μπορείτε να δοκιμάσετε την επέκταση Google Images Restored στον Firefox και τον Chrome.  Μπορείτε να δείτε το code της επέκτασης στο Github.

Προσωπικά δεν θα χρησιμοποιήσω την επέκταση Google Images Restored, καθώς ο νέος σχεδιασμός μου φαίνεται πολύ πρακτικός. Άλλος ένα λόγος είναι επειδή δεν συνηθίζω να φορτώνω τους browser που χρησιμοποιώ με πεπεκτάσεις, εκτός από τις άκρως απαραίτητες. Οι πάρα πολλές επεκτάσεις  προκαλούν προβλήματα στην απόδοση του browser που χρησιμοποιείτε.

___________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).