MKVCage: offline η δημοφιλής ιστοσελίδα

Το δημοφιλές torrent site MKVCage, το οποίο διανέμει και σε άλλες ιστοσελίδες, διώκεται νομικά από τους παραγωγούς της ταινίας δράσης Hellboy.

Σχεδόν αμέσως μετά την κατάθεση της ς, η ιστοσελίδα βγήκε offline και μέχρι αυτή τη στιγμή, κανείς δεν γνωρίζει αν επιστρέψει. Επίσης δεν ειναι ακόμα γνωστό, αν το downtime της ιστοσελίδας σχετίζεται με το νομικό θέμα που αναφέραμε παραπάνω.

MKVCage

Η ομάδα MKVCage ανεβάζει τις ταινίες της σε διάφορες ιστοσελίδες torrent και έχει συγκεντρώσει αρκετούς φίλους κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Η ομάδα διαθέτει επίσης τη δική της τοποθεσία στην διεύθυνση MKVCage.com, όπου μοιράζονται τις τελευταίες τους κυκλοφορίες. Ωστόσο. κατά τις τελευταίες ημέρες, η ιστοσελίδα δεν ανταποκρίνεται.

Η διακοπή ξεκίνησε μετά την καταγγελία των παραγωγών της ταινίας “Hellboy” σε ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο της Χαβάης. Σύμφωνα με την καταγγελία ο ιστότοπος διαχειρίζεται από ένα άτομο που ονομάζεται Muhammad Faizan. Ο Faizan κατηγορείται για την προώθηση και τη διανομή πειρατικών αντιγράφων της ταινίας Hellboy.

Η καταγγελία αναφέρει:

Ο κατηγορούμενος Faizan λειτουργεί μια διαδραστική ιστοσελίδα την mkvcage.com αλλά και την mkvcage.fun, η οποίες περιλαμβάνουν μια βιβλιοθήκη αρχείων torrent για κινηματογραφικές ταινίες που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Τα αρχεία torrent μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μια client BitTorrent για τη λήψη και αναπαραγωγή κινηματογραφικών ταινιών δωρεάν και χωρίς άδεια.

Οι δημιουργοί προσθέτουν ότι ο κατηγορούμενος  δημιουργεί αρχεία torrent αρχεία που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.  Ένα από αυτά είναι και το “Hellboy.2019.720p.HC.HDRip.x264-MkvCage.Com.mkv”.  Το όνομα του ιστότοπου συμπεριλαμβάνεται συχνά στον τίτλο, για να διαφημίσει την ιστοσελίδα.

“Ο κατηγορούμενος Faizan συμπεριλαμβάνει μερικές φορές λέξεις όπως το ‘MkvCage.com' στους τίτλους των αρχείων torrent που δημιουργεί για να ενισχύσει τη φήμη του και να πιστοποιήσει την ποιότητα των torrent, προσελκύοντας στην διαδραστική ιστοσελίδα του MKVCAGE”, αναφέρει η καταγγελία.

Οι παραγωγοί βρήκαν το όνομα του κατηγορούμενου από το site πώλησης domain Namecheap. Το ίδιο άτομο αναφέρεται επίσης σαν ιδιοκτήτης για τα mkvcage.com, Μkvcage.ws, Μkvcage.cc και Μkvcage.me. Ο φερόμενος σαν ιδιοκτήτης χρησιμοποίησε την PayPal για να πληρώσει τουλάχιστον για ένα από αυτά.

Διαβάστε την καταγγελία της HB Productions (Hellboy) από το Torrentfreak (pdf)

_________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).