Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa κυκλοφορία στις 23 Απριλίου

Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa: Το Eoan Ermine δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και η Canonical σχεδιάζει ήδη την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος, το Ubunτu 20.04 LTS.

Το Ubuntu 20.04 LTS θα είναι η 32η έκδοση του Ubuntu Linux που θα κυκλοφορήσει από την Canonical, μία από τις πιο δημοφιλείς διανομές GNU/Linux στον κόσμο και η αποκάλυψε σήμερα το κωδικό της , μαζί με το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης και κυκλοφορίας της επόμενης LTS έκδοσης. Το επερχόμενο λειτουργικό θα ονομάζεται “Focal Fossa”.

Πριν αναφερθούμε στις λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα και την ανάπτυξη του Ubuntu 20.04 LTS, ας δούμε από που πήρε την κωδική ονομασία “Fossa.”, Σύμφωνα με τη Wikipedia, είναι ένα θηλαστικό που μοιάζει με γάτα, ζει στη Μαδαγασκάρη. που ανήκει στην οικογένεια των μανγκόζων.

Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Canonical, ο κύκλος ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος Ubunτu 20.04 LTS Focal Fossa θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα (στις 24 Οκτωβρίου) με το upload του toolchain, από το Ubuntu 19.10 (Eoan Ermine που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα).

Ακόμα κι αν είναι μια long-term supported (LTS) έκδοση, το Ubuntu 20.04 LTS θα συνεχίσει τον ίδιο κύκλο ανάπτυξης όπως όλες τις προηγούμενες εκδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει μόνο μια έκδοση beta στο κοινό για τις απαραίτητες δοκιμές πριν από την τελική έκδοση. Το Ubunτu 20.04 LTS Beta αναμένεται να κυκλοφορήσει (σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα) στις 2 Απριλίου του 2020.

Η τελική έκδοση του 20.04 LTS Focal Fossa θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου του 2020. Μέχρι τότε θα περιμένουμε να δούμε το Ubuntu 19.10 Eoman Ermine, που αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τις επόμενες ώρες.

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση της ανακοίνωσης από το SecNews.gr

_______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).