WordPress νέος τρόπος για να κερδίζουν χρήματα οι bloggers

Η WordPress, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές υποδομής blog, προσπαθεί να κάνει το blogging πιο βιώσιμο, επιτρέποντας στις ιστοσελίδες να δέχονται εύκολα επαναλαμβανόμενες πληρωμές. Πως; Με Συνδρομές.

Το νέο εργαλείο θα είναι διαθέσιμο σε όλους όσους διαθέτουν κάποιο αυτόνομο ιστότοπο WordPress (επί πληρωμή) αλλά και στα CMS που χρησιμοποιούν τα εργαλεία του Jetpack ένα multi-plugin της εταιρείας.WordPress

Η αλήθεια είναι ότι με το blogging μπορείτε με δυσκολία να κερδίσετε ειδικά αν δεν έχετε το απαραίτητο traffic.

“Ειδικά ένας μικρός εκδότης, ή μια μικρή επιχείρηση, για την προοπτική βιωσιμότητας, οι συνδρομές θα είναι ένα βασικό θεμελιώδες στοιχείο για τη δημιουργία εσόδων από το site σας το 2019”, αναφέρει ο Mark Armstrong, ιδρυτής της Longreads και συντάκτης της (μητρική εταιρεία της WordPress). Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί κάτι απλό που θα μπορούσε να ενσωματωθεί σχετικά εύκολα, έτσι ώστε οι σελίδες να μπορούν να αρχίσουν αμέσως να εισπράττουν έσοδα από τους επισκέπτες τους.”

Ο Armstrong ανέφερε ότι μια πρώιμη έκδοση του προϊόντος δοκιμάστηκε αρχικά στο Longreads.

“Είχαμε πολλά σχόλια σαν feedback”, ανέφερε ο Armstrong.

“Είχαμε memberships και subscriptions στο Longreads, από το 2011. Έτσι έχουμε περίπου οκτώ χρόνια εμπειρίας στο να δουλεύουμε με μέλη και συνδρομές.”

Το συγκεκριμένο προϊόν όμως, είναι ότι διαθέτει διπλή λειτουργικότητα – όπως, για παράδειγμα, ένα plug-in του PayPal στο WordPress επιτρέπει στους δημιουργούς να δέχονται πληρωμές και να χτίζουν κοινότητες με εύκολο τρόπο. Δεν είναι ανταγωνιστικό της υπηρεσίας Patreon.

Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, ο Armstrong δεν το βλέπει ανταγωνιστικό.

“Πιστεύω ότι είμαστε όλοι υποστηρικτές όλων των άλλων προϊόντων που υπάρχουν στο οικοσύστημα της WordPress. Η Patreon, η Memberful, και η WooCommerce, οι οποίες είναι μέρος της δικής μας εταιρείας θα μπορούν να έχουν και ένα plugin συνδρομών.”

Αυτά τα προϊόντα θα εξυπηρετούν μια ελαφρώς διαφορετική ανάγκη και θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα blogs που χρησιμοποιούν WordPress – όχι μόνο αυτά που είναι επί πληρωμή.

Ο Armstrong αναφέρει ότι το νέο επαναλαμβανόμενων πληρωμών του WordPress θα λειτουργεί πολύ καλά για τοπικές ιστοσελίδες που προσπαθούν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα συμμετοχών με εισόδημα ή ίσως ένα podcaster.

“Οι επαναλαμβανόμενες πληρωμές είναι κρίσιμες για κάθε μικρή επιχείρηση. Και αυτό είναι κάτι που το θέλουν όλοι οι χρήστες μας.”

_________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).