KB4532441 η ενημέρωση που κυκλοφόρησε κατά λάθος

Η κυκλοφόρησε κατά λάθος εγκατέστησε την ενημέρωση KB4532441 για τα Windows 10. Η ενημέρωση αφορά το Autopilot των Windows. Όταν κατάλαβαν το λάθος τους από την Microsoft απέσυραν την ενημέρωση αλλά κάπως αργά αφού την είχαν εγκαταστήσει ήδη αρκετοί στα συστήματά τους. KB4532441

Το Windows Autopilot που διαθέτουν τα Windows 10 είναι μια τεχνολογία της Microsoft που επιτρέπει στους διαχειριστές των επιχειρήσεων να ρυθμίζουν εκ των προτέρων τις νέες συσκευές με Windows 10 και να τις διαχειρίζονται από το δίκτυό τους.

Στις 10 Δεκεμβρίου, κατά το Patch Tuesday Δεκεμβρίου του 2019, η Microsoft κυκλοφόρησε κατά λάθος την αθροιστική ενημέρωση KB4532441 Autopilot για τα Windows σε όλους τους χρήστες που τρέχουν Windows 10.

Η ενημέρωση ευτυχώς δεν προκάλεσε βλάβες αλλά δεν είναι απαραίτητη και, κατά τη γνώμη μου, όσο λιγότερες περιττές έχετε εγκαταστήσει στα Windows, τόσο το καλύτερο.

Όπως εξηγεί η Microsoft στο support της ενημέρωσης, όταν κατάλαβε το λάθος της, την απέσυρε από την κυκλοφορία.

Η εγκατάσταση της ενημέρωσης δεν προκαλεί κάποια στα Windows 10, αλλά προσθέτει πράγματα που δεν χρειάζεστε. Η ενημέρωση του Autopilot των Windows δεν κυκλοφόρησε για τα Windows 10 Home.

Αν εγκαταστήσατε την ενημέρωση ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να την αφαιρέσετε από το σύστημά σας.

Ανοίξτε τον Πίνακα ελέγχου, στην Προγράμματα > Προγράμματα και δυνατότητες και κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή εγκατεστημένων ενημερώσεων που υπάρχει στα αριστερά.

Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην καταχώρηση της λίστας KB4532441 και επιβεβαιώστε τη ερώτηση εάν “Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να καταργήσετε την εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης;”. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Ναι” και στη συνέχεια να κάνετε μια επανεκκίνηση της συσκευής σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).