Netflix κυνηγάει τους Ευρωπαίους πειρατές

Η Netflix έγινε μέλος στην FAPAV, τη μεγαλύτερη καταπολέμησης της πειρατείας στην Ιταλία, και είναι υπεύθυνη για το ban εκατοντάδων ιστότοπων που διανέμουν παράνομα περιεχόμενο, χωρία από τους παραγωγούς.

Το Seria A, το επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ιταλία, έγινε μέλος επίσης στη συμμαχία μαζί με την Netflix.netflix

Σε ένα δελτίο τύπου που αναγγέλλει τα νέα μέλη, η FAPAV αναφέρει την ικανοποίησή της για τα που έχει καταφέρει στον αγώνα κατά της πειρατείας, εξηγώντας ότι το 2019 κατόρθωσε να αποκλείσει την πρόσβαση σε 400 παράνομες ιστοσελίδες που διέθεταν πρόσβαση σε πειρατικό περειεχόμενο. Πρόκειται για μια αύξηση της τάξης του 230% σε σχέση με το 2018, όπως αναφέρει η ομάδα, προσθέτοντας ότι το γεγονός την καθιστά την πιο ενεργή ομάδα καταπολέμησης της πειρατείας στην Ευρώπη.

Επιπλέον, η FAPAV αναφέρει ότι το 2020 η καταπολέμηση των παράνομων IPTV θα αποτελέσει έναν από τους κύριους στόχους λόγω των νέων μελών που έχουν προσχωρήσει στην ομάδα.

Η πειρατεία, ωστόσο, δεν είναι η μόνη αιτία που η Netflix χάνει χρήματα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που δημοσίευσε η CordCutting νωρίτερα αυτό το έτος, η Netflix χάνει περίπου 192 εκατομμύρια δολάρια κάθε μήνα, λόγω των χρηστών που μοιράζονται τον ίδιο λογαριασμό, ενώ οι αντίπαλες εταιρείες Amazon και Hulu βρίσκονται πολύ πιο πίσω με 45 εκατομμύρια δολάρια και 40 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα, στις μηνιαίες απώλειες. Κάθε χρόνο, η Netflix χάνει έσοδα περίπου 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαιτίας των 24 εκατομμυρίων χρηστών που έχουν πρόσβαση στο Netflix αλλά δεν πληρώνουν συνδρομή.

Η καταπολέμηση της πειρατείας σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια για το Netflix που θα μπορούσε τελικά να έχει περισσότερους πελάτες, κάτι που θα συμβάλει ουσιαστικά στην αύξηση των μηνιαίων εσόδων.

Τα επίσημα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν τον Οκτώβριο ανέφεραν ότι η Netflix διέθετε 158,3 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, με τις προβλέψεις να θέλουν μια αύξηση κατά 7,6 εκατομμύρια συνδρομητές το τελευταίο τρίμηνο του 2019.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).