Η Microsoft αφαιρεί το beta από τον Edge

Η Microsoft εν όψη της επίσημης πρεμιέρας του Edge στις 15 Ιανουαρίου ξεκίνησε να αφαιρεί την ένδειξη beta, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόμαστε στα τελικά στάδια ανάπτυξης της εφαρμογής.

Ο γερμανικός ιστότοπος WU αποκάλυψε ότι η Microsoft άρχισε την απομάκρυνση της ετικέτας beta για έναν αριθμό δοκιμαστικών εκδόσεων, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Microsoft Edge δεν αποτελούν πλέον μέρος του προγράμματος beta.

Η αλλαγή γίνεται σταδιακά στους χρήστες, καθώς η Microsoft θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα περιήγησης σε σταθερή έκδοση στις 15 Ιανουαρίου και στα συστήματα Windows 10 θα προωθηθεί μέσω του Windows Update.

Το Microsoft Edge θα κυκλοφορήσει στα Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 και macOS. Μια έκδοση Linux του προγράμματος περιήγησης είναι επίσης πιθανή, δεδομένου του κινητήρα Chromium, αλλά δεν υπάρχει ακόμα έκδοση για αυτή την .

Στα Windows 10, το νέο πρόγραμμα περιήγησης θα ρυθμιστεί ως προεπιλεγμένο, αντικαθιστώντας την υπάρχουσα έκδοση Edge. Η Microsoft δεν έχει αναφέρει ακόμη πότε θα καταργήσει εντελώς το Edge, και το πιθανότερο είναι καθώς αυτή η έκδοση θα εξακολουθήσει να είναι συνδυασμένη με το σύστημα για λόγους συμβατότητας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).