FrostWire μοιραστείτε τα αρχεία σας δωρεάν

Το FrostWire, είναι ένα (πρώην Gnutella client), και είναι μια συνεργατική προσπάθεια εκατοντάδων Open Source και ανεξαρτήτων προγραμματιστών από όλο τον κόσμο.

Στα τέλη του 2005, οι προγραμματιστές της κοινότητας ανοιχτού κώδικα της γνωστής (τότε) εφαρμογής LimeWire ανακοίνωσαν την έναρξη της ανάπτυξης του project “FrostWire” για να προστατέψουν τον πηγαίο κώδικα του προγράμματος LimeWire.

FrostWire

Από τότε η εφαρμογή FrostWire έχει εξελιχθεί τόσο που μπορεί να αντικαταστήσει τον πυρήνα του BitTorrent που χρησιμοποιούσε το LimeWire με αυτόν του Vuze, το Azureus BitTorrent Engine, και τελικά να αφαιρέσει τον πυρήνα Gnutella του LimeWire για να γίνει ένα 100% BitTorrent client που είναι πολύ απλό στη χρήση.

Το FrostWire επιτρέπει σε οποιοδήποτε να μοιραστεί το περιεχόμενό του με εκατομμύρια ανθρώπους απευθείας από τον υπολογιστή του χωρίς κανένα κόστος χάρη στο P2T του BitTorrent.

Το FrostWire βοηθάει την διανομή περιεχομένου από δημιουργούς περιεχομένου, μουσικούς, δημιουργούς ταινιών, συγγραφείς, προγραμματιστές λογισμικού, προγραμματιστές παιχνιδιών και άλλους. Όλοι οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να μοιράζονται τις εργασίες τους ψηφιακά με το FrostWire, δωρεάν σε εκατομμύρια των ανθρώπων χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν για bandwidth και χώρους φιλοξενίας.

Επιπλέον, κάθε αντίγραφο της εφαρμογής είναι μια αυτόνομη έξυπνη μηχανή ς που ανιχνεύει όχι μόνο το δίκτυο BitTorrent – είναι σε θέση να ανακαλύψει τα σπανιότερα αρχεία που υπάρχουν στις ., αλλά και το YouTube, το SoundCloud και το Archive.org, παρέχοντας στους χρήστες την ευρύτερη δυνατή επιλογή περιεχομένου.

Οι χρήστες μπορούν να δουν τα αρχεία που υπάρχουν στο cloud και να τα αναπαράγουν από το δίκτυο BitTorrent συχνά πριν ολοκληρωθούν οι μεταφορές. Θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή; Στο παρακάτω link θα βρείτε εγκαταστάτες για κάθε πλατφόρμα.

https://www.frostwire.com/downloads

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).