2020: Top torrent ιστοσελίδες στις αρχές του έτους

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς torrent ιστοσελίδες στις αρχές του ; Συνεχίζοντας την το Pirate Bay είναι ο ηγέτης για άλλη μια φορά, ενώ το YTS ακολουθεί στην δεύτερη θέση.

Από την άποψη της δημοτικότητας, οι torrent ιστοσελίδες φαίνεται να είναι πια ξεπερασμένες και την θέση τους έχουν πάρει πολλά sites τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, παραμένουν δημοφιλείς.

Η διάσημη ιστοσελίδα The Pirate Bay μετά από έναν περιπετειώδη χρόνο, είναι σχετικά σταθερή τους τελευταίους δώδεκα μήνες, παρόλο που δεν επιτρέπει την εγγραφή νέων χρηστών.

torrent

Η φετινή λίστα συμπεριλαμβάνει δύο νεοεισερχόμενους. Το ‘Fitgirl Repacks' έρχεται στην ένατη θέση ενώ η ινδική τοποθεσία Tamil Rockers κλείνει τη λίστα στη δέκατη θέση. Αυτά τα δύο αντικαθιστούν τα TorrentDownloads και Zooqle, που υπήρχαν στην περυσινή λίστα του TorrentFreak.

Περιορίζουμε την λίστα σε ιστότοπους torrent που απευθύνονται κυρίως σε διεθνή κοινό. Αυτό σημαίνει ότι οι επίσης διάσημες ιστοσελίδες RuTracker, TorrentWal, Rutor, Dytt8, και Etoland δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη και αν πληρούν τις προϋποθέσεις από την άποψη της δημοτικότητας.

Παρακάτω είναι η πλήρης λίστα των δέκα πιο επισκεπτόμενων ιστοσελίδων torrent στην αρχή του νέου έτους. Ο κατάλογος βασίζεται σε διάφορες αναφορές κυκλοφορίας και προβάλλουμε την κατάταξη Alexa για κάθε μία.

1. The Pirate Bay

Μετά από περισσότερα από 16 χρόνια, το Pirate Bay συνεχίζει το ταξίδι του. Αν και υπήρξαν σημαντικές διακοπές στο 2018, το 2019 φαίνεται να κύλησε ομαλά. Ο ιστότοπος έκλεισε τις εγγραφές πριν από μερικούς μήνες, αλλά παραμένει ανοιχτός στο κοινό. Επίσης, εξακολουθεί να λειτουργεί με το domain .org, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον.
Alexa: 169

2. YTS.lt

Το YTS.lt είναι ο ανεπίσημος διάδοχος της ομάδας YTS ή YIFY. Ο ιστότοπος επικεντρώνεται σε κυκλοφορίες ταινιών που είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο. Το YTS υπήρξε πρόσφατα στόχος τριών αγωγών που κατατέθηκαν στις ΗΠΑ. Αν και ο διαχειριστής υπέγραψε μια απόφαση συγκατάθεσης για την αποζημίωση ενός δημιουργού, η ιστοσελίδα παραμένει online.
Alexa: 244

3. 1337x

Το 1337x διατηρεί την θέση του στις τρεις ορώτες ιστοσελίδες. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες τοποθεσίες, διαθέτει μια uploaders που παρέχουν φρέσκο ​​περιεχόμενο σε καθημερινή βάση.
Alexa: 307

4. RARBG

Το RARBG παρέμεινε σταθερό το περασμένο έτος. Ιδρύθηκε το 2008 και ειδικεύεται σε ταινίες υψηλής ποιότητας.
Alexa: 428

5. NYAA.si

Το NYAA.si είναι μια δημοφιλής επανάληψη του torrent site NYAA. Αν και υπάρχει έντονος ανταγωνισμός από εναλλακτικές streaming ιστοσελίδες, το torrent συνεχίζει να ανεβαίνει στην κατάταξη σε σχέση με πέρυσι.
Alexa: 861

6. Torrentz2

Το Torrentz2 ξεκίνησε σαν αντικατάσταση του αρχικού ιστότοπου Torrentz.eu, ο οποίος έκλεισε οικειοθελώς τις πόρτες του το 2016. Ο ιστότοπος δεν φιλοξενεί αρχεία torrent, αλλά παραμένει μια δημοφιλής μηχανή ς.
Alexa: 1.090

7. EZTV.io

Η αρχική ομάδα που στήριζε το EZTV, εξαφανίστηκε το 2015, και οι νέοι ιδιοκτήτες ισχυρίζονται ότι κατέχουν το brand name. Η ομάδα άλλαξε πέρυσι domain και μπλοκαρίστηκε στην Ολλανδία επειδή μοιράστηκε μια διεύθυνση IP με το The Pirate Bay.
Alexa: 1.186

8. LimeTorrents

Το LimeTorrents είναι online εδώ και δέκα χρόνια. Όμως υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες, κάτι που φαίνεται να πλήττει κάπως τη συνολική επισκεψιμότητα.
Alexa: 1,581

10. Fitgirl Repacks

Το Fitgirl Repacks δεν είναι μια παραδοσιακή σελίδα torrent. Είναι το σπίτι μιας δημοφιλούς ομάδας που κυκλοφορεί cracked εκδόσεις δημοφιλών παιχνιδιών.
Alexa: 1,883

10. Tamil Rockers

Το torrent site TamilRockers είναι διάσημο στην Ινδία, όπου έχει την βάση του. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο στα αγγλικά και χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο.
Alexa: 2,035

Αποποίηση ευθυνών: Δεν ενθαρρύνουμε τη χρήση οποιουδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους. Η παραπάνω λίστα είναι καθαρά ενημερωτική.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).