Το WhatsApp σταματά να εργάζεται στα Windows Phone

Από τις 15 Ιανουαρίου 2020, όσοι χρησιμοποιούν συσκευή με Phone 8.1, Mobile ή παλαιότερη, δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την εφαρμογή WhatsApp.

 

Windows Phone

Εάν έχετε ένα τηλέφωνο με Windows Phone και εκκινήσετε το WhatsApp σας, θα σας εμφανίζεται η προειδοποίηση λήξης της υποστήριξης και δεν θα μπορείτε να προβάλετε τις υπάρχουσες συνομιλίες σας.

Συγκεκριμένα θα δείτε το : “Δεν μπορείτε πλέον να τε το WhatsApp σε αυτό το τηλέφωνο, επειδή το WhatsApp δεν το υποστηρίζει πλέον. Πατήστε για να μάθετε πως να κάνετε εν σε ένα υποστηριζόμενο τηλέφωνο”.

Επίσης, δεν είναι πλέον δυνατή η δημιουργία νέου λογαριασμού με το WhatsApp για Windοws Phone . Επιπλέον, οι χρήστες δεν μπορούν να επαληθεύσουν τον υπάρχοντα λογαριασμό τους, εκτός εάν ο συνδεδεμένος αριθμός τηλεφώνου είναι δηλωμένος και σε ένα υποστηριζόμενο τηλέφωνο.

Το Facebook έβγαλε εφαρμογή WhatsApp Windοws Phone από το Microsoft Store την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με το Facebook, οι χρήστες Windows Phone που θα απομείνουν, δεν θα έχουν WhatsApp μετά από αυτές τις αλλαγές και μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τη μετάβαση τους σε Android ή iOS.

Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Android ή το iOS στο Windows Phone σας, ίσως είναι καιρός να αγοράσετε ένα νέο τηλέφωνο.

Τα Windοws Phone μετά από πολύ καιρό στην αγορά έφτασαν στο τέλος της ζωής τους στις 14 Ιανουαρίου. Το Facebook, το Instagram, το WhatsApp και πολλές άλλες δημοφιλείς εφαρμογές έχουν σταματήσει να δουλεύουν στα Windows Phone.

Το Microsoft Store, οι εφαρμογές της Microsoft και των τρίτων κατασκευαστών εξακολουθούν να λειτουργούν, αλλά η Microsoft έκανε πρόσφατα αλλαγές στο κατάστημα και πλέον εμποδίζει τους προγραμματιστές να δημοσιεύουν ενημερώσεις για τηλέφωνα Windows.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).