DuckDuckGo Lite ταχύτητα και ασφάλεια για όλους

H DuckDuckGo Lite είναι μια μικρή web εφαρμογή (ιστοσελίδα), που δεν χρησιμοποιεί υπερβολικούς πόρους στο σύστημά σας για μια αναζήτηση στην DuckDuckGo. Έτσι σύμφωνα με τους προγραμματιστές η Light εφαρμογή είναι πάρα πολύ γρήγορη.

DuckDuckGo Lite

Οι χρήστες της υπηρεσίας DuckDuckGo χρησιμοποιούν τη μηχανή αναζήτησης για την της ιδιωτικής τους ζωής, αλλά και για τη λειτουργικότητα που παρέχει. Η κύρια ιστοσελίδα DuckDuckGo λειτουργεί μια χαρά σε desktops και κινητές συσκευές, αλλά εκτός από το πλαίσιο αναζήτησης εμφανίζει διαφημίσεις, εικόνες ή νέα
και άλλες πληροφορίες.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης δεν είναι και τόσο “μολυσμένα” με διαφημίσεις, όπως τα αποτελέσματα της και η DuckDuckGo αναφέρει ότι δεν σας παρακολουθεί μέσω των διαφημίσεων.

Οι χρήστες της DuckDuckGo που αναζητούν κάτι πιο ελαφρύ, μπορούν να δοκιμάσουν το DuckDuckGo Lite. Η μικροσκοπική αρχική σελίδα του DuckDuckGo Lite εμφανίζει μόνο ένα πεδίο αναζήτησης και οι εξίσου μικροσκοπικές σελίδες αποτελεσμάτων εμφανίζουν μόνο τα αποτελέσματα (και ένα πλαίσιο αναζήτησης).

Το συνολικό μέγεθος της σελίδας έχει μειωθεί σημαντικά. Ολόκληρη η αρχική σελίδα έχει μέγεθος μικρότερο των 5 Kilobytes ενώ η κανονικά αρχική σελίδα φτάνει το 1 Megabyte. Η σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης είναι εξίσου μικροσκοπική, έχει μέγεθος περίπου 33 Kilobytes ανάλογα με τα αποτελέσματα ενώ η κανονική σελίδα φτάνει τα 2 Megabytes με τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η εφαρμογή DuckDuckGo Light εκτελεί λιγότερα αιτήματα όταν φορτώνετε την αρχική σελίδα ή τα αποτελέσματα αναζήτησης, ενώ η κανονική σελίδα της DuckDuckgo τρέχει πάνω από 50 φορές περισσότερα αιτήματα.

Η αρχική σελίδα Αναζήτησης της Google είναι περίπου στα 1,9 Megabyte, ενώ οι σελίδες αποτελεσμάτων διαφέρουν ανάλογα με τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Συνήθως όμως ξεκινούν από τα 2 και φτάνουν τα 3 Megabyte. Η Google τρέχει πάνω από 100 αιτήματα στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Η έκδοση lite της DuckDuckGo είναι ιδανική για συστήματα με χαμηλούς πόρους ή για αργό και αναξιόπιστο Internet.
Φυσικά μπορεί όμως και να χρησιμοποιηθεί από νέα συστήματα και σε γρήγορο Internet, καθώς τα αποτελέσματα εμφανίζονται γρήγορα και χωρίς εκατοντάδες διαφημίσεις.

Δείτε τη νέα σελίδα

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).