Windows 10 build 19569 στο Fast Ring για τους Insiders

Μια νέα έκδοση των Windows 10 είναι διαθέσιμη για τους εγγεγραμμένους στο fast ring του προγράμματος Windows , καθώς οι προγραμματιστές της Microsoft συνεχίζουν να τελειοποιούν την επόμενη μεγάλη ενημέρωση δυνατοτήτων του λειτουργικού συστήματος.

Το Windows 10 build 19569 δεν φέρνει νέες (εκτός από τα νέα εικονίδια), αλλά μόνο διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις πριν από το RTM που αναμένεται κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα.

Windows 10

Αυτή η νέα έκδοση είναι μια προεπισκόπηση της ενημερωμένης έκδοσης 20H1 ή της έκδοσης 2004, η οποία θα πρέπει να φτάσει στην έκδοση RTM τον Μάρτιο και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο ή τον Μάιο.
Η σημερινή έκδοση έρχεται μια σειρά επιδιορθώσεων (δείτε το changelog). Η Microsoft εξηγεί:

“Επιλύσαμε ένα ζήτημα όπου τα προγράμματα οδήγησης SCSI δεν αναγνωρίζονταν σε συγκεκριμένες εικονικές μηχανές τρίτων κατασκευαστών, και προκαλούσαν σφάλματα c1900191. Συνεχίζουμε να διερευνάμε πρόσθετα σφάλματα c1900191 σε άλλες συσκευές. “

Αυτή η έκδοση επιδιορθώνει επίσης ορισμένα προβλήματα αξιοπιστίας του μενού “Έναρξη”, καθώς και δυσλειτουργίες στο OneDrive που προκαλούσαν υψηλή χρήση της CPU σε ορισμένες συσκευές.

Όσον αφορά τα γνωστά ζητήματα, ένα από αυτά επηρέαζε το νέο πρόγραμμα περιήγησης και την προσβασιμότητα του Microsoft Edge.

“Γνωρίζουμε ότι οι χρήστες του Narrator και του NVDA που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge με το Chromium ενδέχεται να αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες κατά την πλοήγηση και την ανάγνωση συγκεκριμένου περιεχομένου στον ιστό. Το NVAccess κυκλοφόρησε στην έκδοση NVDA 2019.3 κάτι που επιλύει το γνωστό πρόβλημα με το Edge” αναφέρει η Microsoft.

Η νέα έκδοση θα διανέμεται αυτή τη στιγμή στους χρήστες του fast ring μέσω του Windows Update.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).