Edge Chromium: ενεργοποιήστε ένα Easter Egg

Γνωρίζατε ότι το νέο Microsoft Edge που βασίζεται στο Chromium διαθέτει ένα Easter Egg; Αν ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες μπορείτε να ξεκλειδώσετε ένα παιχνίδι Surf που είναι ενσωματωμένο στο νέο πρόγραμμα περιήγησης.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μόνο στις εκδόσεις Development και Canary του Microsoft Edge. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα Easter Egg, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ορισμένες ενέργειες για τα δείτε στον browser σας.

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης. Κάντε κλικ στο Συλλογές (Collections) και επιλέξτε το “Έναρξη νέας συλλογής” (Start new Collection). Ονομάστε τη συλλογή Microsoft Edge. Αν δεν βλέπετε το εικονίδιο του Collections ανοίξτε την εσωτερική στον browser σας: “edge://flags#edge-collections”


Τώρα προσθέστε την ενεργή ιστοσελίδα στη συλλογή πιέζοντας το +. Κάντε δεξί κλικ στη σελίδα της συλλογής και αλλάξτε το όνομα της σε S.
Επαναλάβετε το βήμα 3 τρεις φορές και μετονομάστε τις σελίδες σε U, τότε R, στη συνέχεια F για να καταλήξετε με τέσσερις τοποθεσίες στη συλλογή που “συλλαβίζουν” το SURF.
Για το τελευταίο βήμα, σύρετε την τοποθεσία F και τοποθετήστε τη μετά το U, ώστε να έχετε την λέξη SUFR. Μόλις τελειώσετε, σύρετε το F προς την τελευταία θέση, έτσι ώστε το SURF να εμφανίζεται σωστά ξανά.
Μετά κάντε μια επανεκκίνηση στον Microsoft Edge.

Edge

Εάν το έχετε κάνει σωστά, θα δείτε μια νέα εγγραφή στη Συλλογή σας. Είναι το παιχνίδι SURF που μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα κλικ στο εικονίδιό του. Μπορείτε επίσης να φορτώσετε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας την εσωτερική διεύθυνση edge://surf.

Τρέξτε το παιχνίδι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βέλη (αριστερά – δεξιά) και το πλήκτρο Enter για επιλογή για να επιλέξετε έναν surfer. Πριν από αυτό, μπορείτε να ανοίξετε το μενού του παιχνιδιού για να δείτε τις επιλογές που παρέχει.

Το Surf είναι ένα μάλλον απλό παιχνίδι το οποίο πρόσθεσε η Microsoft ακολουθώντας τα βήματα της Google για να προωθήσει το νέο της πρόγραμμα περιήγησης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).