Πειρατικό ραδιόφωνο και streaming μοιράζει Netflix, HBO και Disney+

To streaming έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Μαζί με αυτό ήρθε και το πειρατικό streaming. Κανάλι που διαφημίζεται ως “πειρατικό ραδιόφωνο” μοιράζει Netflix, HBO και Disney+.

streaming

Σας αρέσουν οι σειρές και οι ταινίες από τα διάσημα συνδρομητικά δικτυακά κανάλια; Για κάθε ένα θα χρειαστείτε μία μηνιαία συνδρομή κάθε μήνα. Για το Disney+ χρειάζεστε 8,00 ευρώ το μήνα, για το Netflix άλλα 12,00 ευρώ. Εκτός αν κάποιος άλλος πληρώσει όλα αυτά τα κανάλια και τα αναμεταδώσει στο διαδίκτυο. Κάπως έτσι εργάζεται το πειρατικό streaming.

Παράδειγμα το Allthestreams.fm. Διαφημίζεται ως το “πειρατικό ραδιόφωνο για streaming”, και ουσιαστικά πληρώνει συνδρομές σε ένα σωρό υπηρεσίες streaming και στη συνέχεια επιλέγει τυχαία μία εκπομπή από το καθένα για να την παίξει δωρεάν σε εσάς.

Φυσικά η παράνομη υπηρεσία που προσφέρει δεν έχει την δυνατότητα υπότιτλων, δεν μπορείτε να περιηγηθείτε στους καταλόγους των συνδρομητικών καναλιών, όπως θα μπορούσατε με κανονική συνδρομή, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι η πειρατεία και το έμμεσο κέρδος που θα καρπωθούν οι πειρατές, μέσω των διαφημίσεων.

Πίσω από το Allthestreams.fm βρίσκεται το MSCHF, ένας οργανισμός που κατά καιρούς έχει μοιράσει διάφορα καλούδια στο διαδίκτυο. Όπως μία επέκταση στο Chrome που καμουφλάρει το Netflix σε μία κλήση συνδιάλεξης και φυσικά κατέβηκε άμεσα από το Google Store, ή ένα εργαλείο που μετατρέπει τις εγγραφές της Βικιπαίδειας σε ακαδημαϊκά έγγραφα “legit” ή τα περίφημα παπούτσια Jesus “Walk on Water” κόστους 3.000,00 δολαρίων.

Το πειρατικό ραδιόφωνο Allthestreams.fm πάντως αυτή την στιγμή έχει 246.000 θεατές και είναι αμφίβολο για πόσο καιρό θα είναι online. Προφανώς οι νομικές υπηρεσίες της χώρας που φιλοξενείται το site θα το κατεβάσουν άμεσα, γιατί πολύ απλά δεν είναι μόνιμο.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top