Microsoft επιδιόρθωσε το πρόβλημα στο Windows Defender

Η Microsoft φαίνεται ότι επιδιόρθωσε ένα πρόβλημα που είχε το Windows Defender. Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη δημοσίευση, το της ς, παρέκαμπτε αρχεία κατά την διάρκεια μιας σάρωσης.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση της BornCity, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με μια που κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου. Η ενημερωμένη έκδοση που πρέπει να εγκαταστήσετε για να επιλύσετε το πρόβλημα είναι η KB4052623, η οποία περιγράφεται σαν ενημερωμένη έκδοση για την πλατφόρμα AntiMalware του Windows Defender. Μπορεί να εγκατασταθεί στα λειτουργικά Windows 10, Windows Server 2016 και Windows Server 2019.

Microsoft

Το περίεργο είναι ότι η επίσημη σελίδα των KB αναφέρει ότι η τελευταία έκδοση της KB4052623 κυκλοφόρησε στις 5 Μαρτίου, ενώ από την άλλη πλευρά, το Microsoft Update αναφέρει ότι μια νέα έκδοση κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου. Στο Microsoft Update Catalog δεν αναφέρεται σαν ενημέρωση για το antimalware engine, αλλά σαν “definition updates”.

Ωστόσο, η Microsoft επιβεβαιώνει ότι μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης στις 24 Μαρτίου, το build του Windows Defender ανεβαίνει στην έκδοση 4.18.2003.8.

Το πρόβλημα παρουσιαζόταν γιατί το Windows Defender δεν μπορούσε να σαρώσει αρχεία δικτύου και η Microsoft αναφέρει στη σελίδα των KB ότι γνωρίζει ένα πρόβλημα που προκαλεί υψηλή επισκεψιμότητα στο δίκτυο.

“Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την Προστασία Δικτύου είτε σε λειτουργία ελέγχου είτε σε κατάσταση αποκλεισμού ενδέχεται να παρατηρήσουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα δικτύου από την αναμενόμενη, στα domain που χρησιμοποιούν το SmartScreen του . Αυτό επηρεάζει τους πελάτες που τρέχουν την έκδοση 4.18.2001.10. Εργαζόμαστε για μια ενημέρωση που θα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να το επιλύσετε με την προσωρινή απενεργοποίηση της Προστασίας Δικτύου”, αναφέρει η Microsoft.

Μπορείτε να ενημερώσετε το antimalware engine του Windows Defender από την διαδρομή: Ασφάλεια των Windows – Προστασία από ιούς και απειλές – Ενημερώσεις προστασίας από ιούς και απειλές – Ελέγξτε για ενημερώσεις.

Δεν απαιτείται κάποια επανεκ του συστήματός σας μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).