Windows 10 έκτακτη ενημέρωση αλλά όχι για όλους

Η Microsoft κυκλοφόρησε ενημερώσεις για να διορθώσει ένα κρίσιμο θέμα στα Windows 10. Το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίστηκε τη χειρότερη δυνατή στιγμή, καθώς επηρεάζει ορισμένους ανθρώπους που εργάζονται από το σπίτι.

Ένα σφάλμα στο λειτουργικό σύστημα εμποδίζει τη σύνδεση στο Internet σε συσκευές που χρησιμοποιούν VPN, όπως επιβεβαίωσε η Microsoft πριν από λίγες μέρες.

Windows 10

Έτσι όσοι μένουν σπίτι λόγω του ιού και χρησιμοποιούσαν VPN για ασφαλέστερη σύνδεση στην εργασία τους είχαν πολύ σοβαρό πρόβλημα. Η Microsoft κατάφερε τελικά να αναπτύξει ένα patch και σήμερα το κυκλοφόρησε σαν προαιρετική .

Ωστόσο, η εταιρεία αναφέρει ότι μόνο όσοι επηρεάζονται από προβλήματα σύνδεσης στο Internet θα πρέπει να εγκαταστήσουν αυτή την ενημέρωση. Αν λειτουργούν όλα σωστά, καλύτερα να μην εγκαταστήσετε την ενημέρωση στην συσκευή σας.

“Μια προαιρετική ενημερωμένη έκδοση προγραμματισμού είναι διαθέσιμη στο Microsoft Catalog για να αντιμετωπίσει ένα γνωστό πρόβλημα, σύμφωνα με το οποίο συσκευές που χρησιμοποιούν διακομιστή μεσολάβησης, ειδικά εκείνες που χρησιμοποιούν ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN), ενδέχεται να εμφανίζουν περιορισμένη ή μηδενική κατάσταση σύνδεσης στο Internet”

“Σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε αυτήν την προαιρετική ενημερωμένη έκδοση μόνο εάν επηρεάζεστε από αυτό το ζήτημα. Για περισσότερες , ανατρέξτε στην ενότητα γνωστών ζητημάτων για την έκδοση των Windows 10 ή δείτε τους παρακάτω συνδέσμους.”

Οι ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν σήμερα είναι διαθέσιμες για όλες τις τελευταίες εκδόσεις των Windows 10:

Περιττό να αναφέρουμε ότι όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης στο Internet θα πρέπει να εγκαταστήσουν αυτές τις ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό.

Όλοι οι άλλοι θα πρέπει να περιμένουν το επόμενο Patch Tuesday, όταν όλες οι απαραίτητες επιδιορθώσεις θα συμπεριληφθούν σαν στις νέες αθροιστικές ενημερώσεις που κυκλοφορούν μέσω του Windows Update.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).