Χρησιμοποιήστε αυτόνομο το Facebook Messenger στην επιφάνεια εργασίας

Το Facebook ξεκίνησε μια αυτόνομη του Messenger για Windows και Mac. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να χρησιμοποιείτε το Messenger στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε κάποιον browser.

Messenger

Στο συνέδριο F8 στο 2019, το Facebook είχε ανακοινώσει ότι είχε αναπτύξει μια εφαρμογή Messenger για επιτραπέζιους υπολογιστές. Ένα χρόνο μετά, και με την αύξηση της ζήτησης για εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, λόγω κορονοϊού, το κοινωνικό δίκτυο ξεκίνησε τώρα μια εφαρμογή Μessenger για Windows και MacOS.

Η ανακοίνωση έγινε από τον κ. Stan Chudnovsky, VP του Messenger, ο οποίος δήλωσε ότι το Facebook ξακινά μια εφαρμογή για υπολογιστές ώστε να “μπορείτε να συνομιλήσετε μέσω βίντεο στον υπολογιστή σας και να μείνετε συνδεδεμένοι με φίλους και οικογένειες σε όλο τον κόσμο”.

Η νέα εφαρμογή Messenger Desktop για Windows και MacOS περιλαμβάνει όλα όσα εμπεριέχονται στην που τρέχει σε browsers. Δηλαδή, περιλαμβάνει τις ομαδικές βιντεο (για έως και οκτώ άτομα), τις ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα, την υποστήριξη για το Dark Mode, τα GIF και τη συγχρονισμένη συνομιλία σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Κατεβάστε από εδώ: Facebook Μessenger Desktop για τα Windows | macOS

Φαίνεται ότι το Facebook επίσπευσε την αυτόνομη έκδοση του Messenger Desktops λόγω της αυξημένης ζήτησης σε εφαρμογές τηλεδιάσκεψης και επικοινωνίας. Γιαυτό και η εφαρμογή ήρθε με τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει και η αντίστοιχη web μέσω των browsers και χωρίς πολλά επιπλέον καλούδια. Άλλωστε το Μessenger δεν είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή για όσους επιθυμούν να διατηρούν επαφή με τους αγαπημένους τους.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).