Windows 10; βοηθήστε στην μάχη κατά του COVID 19

Ένα από τα τελευταία χαρακτηριστικά των Windows 10 είναι και το Windows Sandbox. Το Windows Sandbox σας επιτρέπει να τρέχετε σε περιβάλλον χωρίς να ανησυχείτε για τροποποιήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν στα αρχεία σας.

Στην ουσία πρόκειται για μια ασφαλή εικονική μηχανή. Όμως όπως αναφέρει ο τίτλος, ας δούμε πως μπορείτε να βοηθήσετε με τα Windows 10 και το Sandbox στην καταπολέμηση του .

Windows 10

Η ίδια η Microsoft εξηγεί τη νέα λειτουργία, αποκαλύπτοντας ότι το Sandbox των Windows επιτρέπει σε όλους μας όσους θέλουν να προσφέρουν υπολογιστική ισχύ (CPU) στο project Folding@Home.

Το Foldit δημιουργήθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον με σκοπό να χρησιμοποιήσει τον ακούραστο καταναγκασμό των παικτών στην επίλυση προβλημάτων που βοηθούν την επιστημονική καινοτομία.

Οι ερευνητές και οι επιστήμονες θα χρησιμοποιούσαν αυτή την ισχύ για να τρέξουν προσομοιώσεις προστασίας που θα βοηθούσαν στην καταπολέμηση διαφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης και της τρέχουσας πανδημίας COVID 19.

Η Microsoft δημιούργησε μια ειδική εντολή για το , η οποία θα ρυθμίσει ότι χρειάζεται αν θέλετε να συμβάλλετε σε αυτό το project.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι προφανώς να ενεργοποιήσετε το Sandbox των Windows στη σας, και να το τρέξετε με την παρακάτω PowerShell εντολή:

Powershell.exe -ExecutionPolicy Bypass -File .\install_folding_sandbox_on_host.ps1

Διαβάστε περισσότερα

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).