Η Microsoft φέρνει στην εξερεύνηση των Windows 10 τα αρχεία linux

Η Microsoft συνεχίζει τον εναγκαλισμό της με τo linux και φέρνει στην αρχείων των Windows 10 μία πλήρη διαχείριση των αρχείων linux.

linux

Τα Windows 10 build 19603, που προς το παρόν είναι διαθέσιμα για στο fast ring των insiders, περιλαμβάνουν την υποστήριξη των αρχείων linux μέσω WSL, στο File Explorer.

Με άλλα λόγια, εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το WSL στη συσκευή σας, μια νέα μονάδα δίσκου linux θα εμφανιστεί στο File Explorer, επιτρέποντάς σας να περιηγείστε κανονικά στα αυτά.

Η υποστήριξη για την πρόσβαση στα αρχεία linux που τρέχουν μέσω WSL δεν είναι νέα στα Windows 10, καθώς τέτοιες δυνατότητες έχουν προηγουμένως ενεργοποιηθεί σε μια παλαιότερη . Στην πραγματικότητα, ακόμη και οι συσκευές παραγωγής μπορούν να το κάνουν αυτό ξεκινώντας με τα Windows 10 έκδοση 1903, το οποίο κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2019.

Αλλά με αυτήν την , η Microsoft κάνει τα πάντα ακόμα πιο απλά, και αυτό είναι σαφώς μία είδηση ότι η Microsoft υποστηρίζει όλο και περισσότερο τις διανομές linux στο λειτουργικό της.

Το Windows 10 build 19603, είναι προς το παρόν στο fast ring, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει σε συσκευές παραγωγής κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).