SoftEther VPN ανοιχτό δωρεάν και υπέροχο

Το SoftEther VPN Project αναπτύσσει και διανέμει το SoftΕther VPN, ένα δωρεάν πρόγραμμα VPN πολλαπλών πρωτοκόλλων ανοιχτού κώδικα (Open-Source). Είναι ένα ακαδημαϊκό έργο από το Πανεπιστήμιο της Tsukuba, και διανέμεται με Άδεια Apache 2.0.

Τι είναι το SoftEther VPN

Το SoftEther VPΝ (“SoftEther” σημαίνει “Λογισμικό Ethernet”) είναι ένα από τα ισχυρότερα και πιο εύχρηστα λογισμικά VPN πολλαπλών πρωτοκόλλων στον κόσμο. Τρέχει σε Windows, Linux, Mac, FreeBSD και Solaris.

SoftEther VPN

Είναι ανοικτού κώδικα, κι έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για προσωπική ή εμπορική χρήση, δωρεάν χωρίς κάποια χρέωση.

Διαθέτει μια ς του OpenVPN Server, αλλά είναι πιο γρήγορο από το OpenVPN. Υποστηρίζει επίσης το Microsoft SSTP VPN για τα Windows Vista/7/8., κι έτσι δεν χρειάζεται να πληρώνετε ακριβά για μια άδεια χρήσης του Windows Server που σας προσφέρει λειτουργία VPN απομακρυσμένης πρόσβασης.

Το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την υλοποίηση του BYOD (Bring your own device) από τις επιχειρήσεις. Αν έχετε smartphones, tablet ή φορητούς υπολογιστές, η λειτουργία διακομιστή L2TP/IPsec του SoftEther VPΝ θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα VPN απομακρυσμένης πρόσβασης από το τοπικό σας δίκτυο. Ο L2TP VPN Server της SoftEther είναι συμβατός με τα λειτουργικά Windows, Mac, iOS και Android.

Το δωρεάν SoftEther VPΝ δεν είναι μόνο ένας εναλλακτικός διακομιστής VPN σε υπάρχοντα προϊόντα VPN (OpenVPN, IPsec και MS-SSTP), αλλά διαθέτει επίσης και ένα πρωτότυπο ισχυρό πρωτόκολλο SSL-VPN για μπορείτε να περάσετε από κάθε είδους firewall. Το εξαιρετικά βελτιστοποιημένο πρωτόκολλο SSL-VPN του SoftEther VPN έχει πολύ γρήγορη απόδοση, χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση και αντοχή στα τείχη προστασίας.

VPN δωρεάν και αξιόπιστες υπηρεσίες για όλους

Ο ενσωματωμένος διαμετακομιστής NAT διαπερνά κάθε ενοχλητικό τείχος προστασίας του διαχειριστή του δικτύου σας.

SoftEther VPN

Μπορείτε να ρυθμίσετε το δικό σας διακομιστή VPN πίσω από το τείχος προστασίας ή το NAT της εταιρείας σας και μπορείτε να προσεγγίσετε τον συγκεκριμένο διακομιστή VPN στο εταιρικό ιδιωτικό δίκτυο από το σπίτι ή το σας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας.

Οποιαδήποτε firewalls δεν μπορούν να ανιχνεύσουν τα πακέτα ς του SoftEther VPΝ σαν VPN, επειδή χρησιμοποιεί Ethernet μέσω HTTPS για καμουφλάζ.

Το SoftEther VPΝ είναι δωρεάν λογισμικό επειδή αναπτύχθηκε σαν έρευνα Daiyuu Nobori's Master Thesis στο University της Tsukuba στην Ιαπωνία.

Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Documents

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).