PDF ενσωμάτωση στην σελίδα σας με διαφορετικό τρόπο

Πώς μπορείτε να ενσωματώσετε PDF στον ιστότοπό σας; Μια δημοφιλής επιλογή είναι να ανεβάσετε το αρχείο ΡDF σε μια διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης, όπως το Drive ή το OneDrive της Microsoft, να κάνετε το αρχείο δημόσιο και στη συνέχεια, αντιγράψτε-επικολλήστε τον κώδικα IFRAME που δίνουν από αυτές τις υπηρεσίες για να ενσωματώσετε το έγγραφο σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Ακολουθεί ένα δείγμα του κώδικα ενσωμάτωσης PDF από το Google Drive που λειτουργεί σε όλα τα προγράμματα περιήγησης.

PDF

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη μέθοδος για την ενσωμάτωση αρχείων PDF. Είναι απλή, δοκιμασμένη και λειτουργεί, αλλά το μειονέκτημά της είναι ότι δεν προσφέρει κανένα έλεγχο στον τρόπο παρουσίασης των αρχείων PDF στις ιστοσελίδες σας.

Εάν προτιμάτε να προσφέρετε μια πιο προσαρμοσμένη και καθηλωτική εμπειρία ανάγνωσης στα PDF που προβάλετε στον ιστότοπό σας, ρίξτε μια ματιά στο νέο Adobe View SDK. Είναι μέρος της πλατφόρμας Adobe Document Cloud, αλλά έρχεται .

Ακολουθούν ορισμένες μοναδικές δυνατότητες που κάνουν αυτή τη λύση ενσωμάτωσης ΡDF να ξεχωρίζει:

  • Μπορείτε να προσθέσετε εργαλεία σχολιασμού μέσα στο πρόγραμμα προβολής των PDF. Ο καθένας μπορεί να σχολιάσει το ενσωματωμένο PDF και να κατεβάσει το τροποποιημένο αρχείο.
  • Εάν έχετε ενσωματώσει ένα μεγάλο έγγραφο με πολλές σελίδες, οι αναγνώστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την προβολή μικρογραφιών για γρήγορη μετάβαση σε οποιαδήποτε σελίδα.
  • Το πρόγραμμα προβολής ΡDF μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να αποκρύπτει επιλογές για λήψη και αρχείων ΡDF.
  • Υπάρχουν ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία, ώστε να γνωρίζετε πόσα άτομα είδαν το αρχείο ΡDF και πώς αλληλεπίδρασαν με αυτό.
  • Και το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό του ViewSDK είναι η λειτουργία της ενσωμάτωσης. Ας δούμε πως γίνεται:

Σε λειτουργία Inline, όλες οι σελίδες του ενσωματωμένου εγγράφου PDF εμφανίζονται ταυτόχρονα, ώστε οι επισκέπτες του ιστότοπού σας να μην χρειάζεται να μετακινηθούν σε άλλο έγγραφο σε άλλη σελίδα. Τα στοιχεία ελέγχου PDF είναι κρυμμένα από το χρήστη και οι σελίδες PDF συνδυάζονται με εικόνες και άλλο HTML στην ιστοσελίδα σας.

Χρειάζονται ορισμένα βήματα για να χρησιμοποιήσετε το SDK προβολής. Από την σελίδα adobe.io δημιουργήστε διαπιστευτήρια για τον ιστότοπό σας. Λάβετε υπόψη ότι τα διαπιστευτήρια ισχύουν για ένα μόνο domain. Αν έχετε περισσότερα από ένα, θα χρειαστείτε διαφορετικά διαπιστευτήρια για καθένα από αυτά.

Στη συνέχεια, δημιουργήστε τον κώδικα ενσωμάτωσης. Πρέπει να αντικαταστήσετε το clientId με τα διαπιστευτήριά σας. Η διεύθυνση URL του κώδικα θα πρέπει να δείχνει τη θέση του αρχείου PDF.

Διαβάστε παραπάνω από τα επίσημα docs, και δείτε δείγματα από το αποθετήριο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).