Δείτε άγρια ​​και χαριτωμένα ζώα σε πραγματικό χρόνο

Παρακολουθείστε σε πραγματικό χρόνο μέσα από 9 ιστότοπους που διαλέξαμε για εσάς, άγρια και χαριτωμένα ζώα από online κάμερες.

ζώα

Το Διαδίκτυο κάνει τον κόσμο μικρότερο. Σας δίνει την δυνατότητα να είστε σε ένα άλλο μέρος την ίδια στιγμή που κάθεστε μπροστά από τον σας. Μέσα στις τόσες δυνατότητές του σας δίνει την ευκαιρία να παρατηρήσετε άγρια ζώα, να δείτε πως ζουν, πως συμπεριφέρονται και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο. Στους παρακάτω ιστότοπους που σας προσφέρουν πλάνα από κάμερες, θα βρείτε τόσο κατοικίδια όσο και άγρια ​​ζώα που απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην παρακολούθηση τους.

1. Explore.org
ζώα
Το Explore.org σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από κάμερες σε ζώα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα, από γορίλες, αετούς, γατάκια, pandas, νυκτερίδες, ακόμη και μέλισσες. Η αρχική σελίδα εμφανίζει μια μεγάλη από αυτές τις ζωντανές κάμερες. Απλώς κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις μικρογραφίες για να ξεκινήσετε την θέαση.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο συγκεκριμένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εύχρηστο μενού στην κορυφή της σελίδας. Αυτό σας επιτρέπει να ταξινομήσετε τα ζώα από το περιβάλλον στο οποίο ζουν, καθώς και από τα είδη τους.

Σε περίπτωση που δεν βλέπετε αυτό που ψάχνετε στην αρχική σελίδα, είναι πιθανό να το βρείτε κάνοντας περιήγηση σε μία από αυτές τις κατηγορίες. Είτε επιλέξετε να δείτε online κάμερες με ζώα στην άγρια ​​, είτε να δείτε ένα έκθεμα ενός ζωολογικού κήπου, σίγουρα θα “κολλήσετε” για ώρες.

2. Ενυδρείο Monterey Bay
ζώα

Το Aquarium Monterey Bay προσφέρει υψηλής ποιότητας από τα περισσότερα από τα πλάσματα που εκθέτει, και αυτό περιλαμβάνει μέδουσες, πιγκουίνους, καρχαρίες και μια ποικιλία ψαριών. Δείτε τις ενυδρίδες που σίγουρα είναι οι πιο χαριτωμένες.

Επίσης αξίζει μια ματιά στην ανοιχτή δεξαμενή τους ενός εκατομμυρίου γαλονιού του ενυδρείου. Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι κάμερες λειτουργούν μόνο σε συγκεκριμένες ώρες. Όλες αυτές οι κάμερες ξεκινούν τη μετάδοση στις 10 π.μ. PST (8:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας), αλλά οι ώρες λήξης διαφέρουν.

3. International Wolf Center

Το International Wolf Center (Διεθνές Κέντρο Λύκων) φιλοξενεί διάφορους τύπους μεγαλοπρεπών λύκων. Αυτήν τη στιγμή, το εκθεσιακό πακέτο του κέντρου αποτελείται από έναν βορειοδυτικό γκρι λύκο, έναν γκρι λύκο Great Plains και δύο γκρι λύκους της Αρκτικής.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα και θα δείτε δύο ακόμη online βίντεο. Και τα δύο είναι από το Retired Pack, το οποίο σήμερα εκθέτει από έναν λύκο.

4. Κάμερες με κατσικάκια

Ποιος δεν λατρεύει τα μικρά κατσικάκια; Οι κάμερες που θα παρακολουθήσετε βρίσκονται στο Goat Milk Stuff, ένα αγρόκτημα της Ιντιάνα που εκτρέφει κατσίκες και πωλεί προϊόντα γάλακτος.

Ο ιστότοπος έχει δύο ζωντανές κάμερες: μία που βλέπει το βοσκότοπο των κατσικιών και μία που δείχνει το εσωτερικό της στάνης. Συντονιστείτε την κατάλληλη στιγμή και θα παρακολουθήσετε τα μικρά να πηδούν και να παίζουν.

5. Ενυδρείο της Γεωργίας

Πρόκειται για ένα ενυδρείο στην Γεωργία της Ατλάντας στις . Ρίξτε μια ματιά στους αφρικανικούς πιγκουίνους, τις μέδουσες, τα πιράνχας, τις ενυδρίδες και τους αλιγάτορες. Το θαλάσσιο λιοντάρι είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε.

6. Εθνικός ζωολογικός κήπος Smithsonian

Ο Εθνικός Ζωολογικός Κήπος του Smithsonian που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον DC, προσφέρει αρκετές καταπληκτικές κάμερες με ζώα που έχουν θέμα την άγρια ​​φύση. Εδώ, μπορείτε να δείτε ζωντανά πλάνα από τυφλοπόντικες, όμορφα λιοντάρια, υπέροχα πάντα, τσιτάχ, ακόμη και ελέφαντες. Ειδικά το τσιτάχ, τον Απρίλιο, που γράφαμε αυτό το άρθρο είχε γεννήσει και φρόντιζε τα 4 μικρά της.

7. EarthCam

Όπως το Explore.org, το EarthCam είναι ένας ιστότοπος για online κάμερες. Το EarthCam έχει πολλά online πλάνα που προέρχονται από ζωολογικούς κήπους σε όλο τον κόσμο.

Ορισμένες από αυτές τις κάμερες θα σας ανακατευθύνουν στον ιστότοπο του ζωολογικού κήπου, ενώ άλλοι φιλοξενούνται μόνο από το EarthCam. Για οποιεσδήποτε κάμερες στον ιστότοπο του EarthCam, πρέπει να παρακολουθήσετε μια σύντομη διαφήμιση για να μπορέσετε να ξεκινήσετε την προβολή.

8. Ζωολογικός Κήπος του Κάνσας

Ο ζωολογικός κήπος του Κάνσας είναι μια άλλη εξαιρετική πηγή με κάμερες ζώων. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στους βασιλικούς πιγκουίνους, τους απλούς πιγκουίνους, τις πολικές αρκούδες, τις καμηλοπάρδαλες, τις ενυδρίδες και τους ουραγκοτάγκους.

9. Φωλιά πελαργών στην Φιλιππιάδα

Για δεύτερη χρονιά η ιστοσελίδα filoiko έχει στήσει μία κάμερα μπροστά από μία φωλιά πελαργών στην Φιλιππιάδα στην Ελλάδα, που εκπέμπει ζωντανά 24 ώρες. Δραστηριότητα θα δείτε από τις αρχές Μαρτίου, όπου και οι πελαργοί καταφθάνουν στην Ελλάδα και μέχρι τις αρχές Αυγούστου όπου αποχωρούν νοτιότερα για τον επερχόμενο χειμώνα.

Η σελίδα προσφέρει πληροφορίες για την ζωή των πελαργών, και καταγραφή της δραστηριότητας του συγκεκριμένου ζευγαριού (πότε ήρθαν, πότε έκαναν το 1ο , πότε εκκολάφτηκαν κλπ)

Αυτές οι online κάμερες με ζώα όχι μόνο θα ικανοποιήσουν την περιέργειά σας, αλλά θα σας φτιάξουν επίσης την διάθεση. Θα αισθανθείτε χαρούμενοι όταν βλέπετε μικρά κατσικάκια πάντα και βίδρες και άλλα ζώα, στην οθόνη σας, σε πραγματικό χρόνο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).