Netflix προσθήκη κλειδώματος οθόνης στο Android

Σας έχει τύχει να παρακολουθείτε κάποια σειρά στο Netflix και να πατήσετε κατά λάθος ένα κουμπί στο πληκτρολόγιό σας; Είναι κάπως απογοητευτικό να σταματήσει η αναπαραγωγή και να εμφανιστεί η πρώτη οθόνη επιλογής των επεισοδίων.

Σήμερα το Netflix διέθεσε άλλη μια νέα δυνατότητα στις συσκευές με Android που προσπαθεί να αποτρέψει αυτού του είδους τα ατυχήματα.

Netflix

Αυτή η νέα δυνατότητα, επιτρέπει στους χρήστες του Android να αποφεύγουν τυχαίες “παρεμβολές” όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή Netflix για κινητά. Μια επιλογή “ ” που θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της οθόνης σας αφού αρχίσετε να παρακολουθείτε κάποια τηλεοπτική σειρά ή κάποια ταινία, ήρθε να σώσει την κατάσταση.

Η του κλειδώματος οθόνης θα σταματήσει να εμφανίζονται τα κουμπιά “Αναπαραγωγή/Παύση”, βοηθώντας σας να αποφύγετε τη διακοπή της αναπαραγωγής ή την κατά λάθος ενεργοποίηση υπότιτλων. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη , πατήστε την οθόνη σας και θα εμφανιστεί ένα μήνυμα “ξεκλείδωμα”, θα πρέπει να το πατήσετε δύο φορές.

Ωστόσο, οι κινήσεις του συστήματος στην οθόνη του Android, εξακολουθούν να λειτουργούν ακόμα κι όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία. Αν είστε κάποιος που κινείται πολύ ενώ παρακολουθείτε ή έχετε ένα μικρό παιδί δίπλα που παρακολουθεί μαζί σας, αυτή η λειτουργία θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα πολύτιμο εργαλείο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).