Windows 10 KB4550945 νέα αθροιστική ενημέρωση

Η κυκλοφόρησε μερικές προαιρετικές αθροιστικές ενημερώσεις για διάφορες εκδόσεις των Windows 10. Συμπεριλαμβάνεται και η έκδοση 1909 που θεωρείται η τελευταία σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Τα Windows 10 στις εκδόσεις 1903 και 1909 λαμβάνουν την ίδια αθροιστική ενημέρωση, που φέρνει πάρα πολλές βελτιώσεις, στα παραπάνω συστήματα.

Μιλάμε για την αθροιστική ενημέρωση KB4550945 που όπως προαναφέραμε φέρνει αρκετές αξιοσημείωτες επιδιορθώσεις, όπως μια που αφορά το Windows Update.

Σύμφωνα με την ίδια τη Microsoft, επιδιορθώθηκε ένα πρόβλημα που έκανε το Windows Update να σταματάει να αποκρίνεται όταν πραγματοποιούσε κάποιο έλεγχο για νέες ενημερώσεις. Έτσι θεωρητικά πάντα μετά την αυτής της αθροιστικής ενημέρωσης, όλα θα πρέπει να λειτουργούν σωστά.

Υπάρχουν και άλλες επιδιορθώσεις, όπως μια που επιλύει που είχαν διάφορες μετά την αναβάθμιση από μια προηγούμενη έκδοση των Windows. Με άλλα λόγια, αν οι εφαρμογές σας δεν λειτουργούν πλέον μετά από μια αναβάθμιση από τα Windows 7 για παράδειγμα, και δείτε κάποιο μήνυμα που αναφέρει “Bad Image”, αυτή η αθροιστική ενημέρωση θα μπορούσε να βοηθήσει.

Η Microsoft αναφέρει ότι η αθροιστική ενημέρωση KB4550945 φέρνει επιδιορθώσεις και για τις ειδοποιήσεις των Windows 10 οι οποίες για κάποιο λόγο απενεργοποιήθηκαν όταν οι χρήστες συνδέονταν με ένα VPN σε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Τελευταίο αλλά επίσης σημαντικό, είναι ότι επιδιορθώνει ένα πρόβλημα που προκαλεί αυτό που η εταιρεία περιγράφει ως “μη αναμενόμενες ειδοποιήσεις” όταν αλλάζουν οι προεπιλεγμένες εφαρμογές.

Windows 10

Αυτές οι ενημερώσεις είναι προς το παρόν διαθέσιμες σαν προαιρετικές, επομένως δεν θα εγκατασταθούν αυτόματα στη συσκευή σας μέσω του Windows Update. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε για ενημερώσεις στην οθόνη του Windows Update – optional updates ή να τις κατεβάσετε από το Microsoft Update Catalog με μη αυτόματο τρόπο.

Όλες οι βελτιώσεις στις σημερινές νέες αθροιστικές ενημερώσεις θα συμπεριληφθούν και στο επόμενο Patch Tuesday που θα συμπεριλαμβάνει επίσης και επιδιορθώσεις ασφαλείας. Το επόμενο Patch Tuesday θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία στις 12 Μαΐου.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).