Zipcall βιντεοκλήσεις με κρυπτογράφηση E2E και χωρίς εγκατάσταση

Η Zipcall  είναι μια που προσφέρει δωρεάν βιντεο με κρυπτογράφηση χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. Είναι μια νέα υπηρεσία βιντεοκλήσεων που προσφέρει κρυπτογραφημένες end-to-end βιντεοκλήσεις.

Πρόκειται για μια αποκεντρωμένη υπηρεσία που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διακομιστές αποθήκευσης δεδομένων κάτι που διασφαλίζει περισσότερο το απόρρητο.

zipcall

Ένα από τα πράγματα της web ς Zipcall είναι ότι δεν πρέπει να εγκαταστήσετε τίποτα ούτε να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό. Απλά επισκεφθείτε την web εφαρμογή, να δημιουργήστε μια “αίθουσα” και να μοιραστείτε το σύνδεσμο για να προσκαλέσετε όσους επιθυμείτε.

Η Zipcall προσφέρει προς το παρόν βιντεοκλήσεις μία-προς-μία και υπόσχεται ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιούνται και ομαδικές βιντεοκλήσεις.

Είναι μια από τις πιο απλές υπηρεσίες βιντεοκλήσεων και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε από οποιοδήποτε πρόγραμμα . Ωστόσο, υπάρχουν μερικές δυνατότητες που λειτουργούν καλύτερα με τον Chrome ή άλλα προγράμματα περιήγησης που βασίζονται στο Chromium. Αν χρησιμοποιείτε τον Google Chrome, όλα θα είναι μια χαρά, αν όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Edge, το Brave, το Opera Mini κ.λπ. για καλύτερη απόδοση.

Zipcall

Χαρακτηριστικά της υπηρεσίας Zipcall:

Αποκεντρωμένες και end-to-end κρυπτογραφημένες βιντεοκλήσεις
Δεν υπάρχουν διακομιστές που αποθηκεύουν τα δεδομένα σας
Συνομιλία κειμένου
Λειτουργία Picture-in-Picture
Live Caption (πειραματική λειτουργία, λειτουργεί στο Chrome)
Καλύτερη ποιότητα βίντεο με ελάχιστη καθυστέρηση

Γενικά η Zipcall είναι μια νέα υπηρεσία που ξεχωρίζει για τις δυνατότητες απορρήτου και ασφάλειας. Η υπηρεσία εξάλειψε τα προβλήματα ασφαλείας χρησιμοποιώντας μεταφορά δεδομένων μέσω του πρωτοκόλλου P2P, φυσικά με κρυπτογράφηση end-to-end για να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα κανείς άλλος.

Σαν αποτέλεσμα, η υπηρεσία είναι ς και η ποιότητα του βίντεο είναι πολύ καλύτερη από πολλές άλλες ακόμη και με χαμηλό εύρος ζώνης. Βέβαια υπάρχουν πολλές δυνατότητες που βρίσκονται ακόμα υπό ανάπτυξη. Ελπίζουμε ότι θα προστεθούν σύντομα στην υπηρεσία.

Δοκιμάστε την υπηρεσία

Επισκεφτείτε την σελίδα, κάντε click στο Test Now και θα μεταβείτε σε μια νέα οθόνη. Επιλέξτε το όνομα που θέλετε και click στο Go to my Call. Συγχαρητήρια μόλις δημιουργήσατε το δικό σας chat room. Αντιγράψτε την διεύθυνση και στείλτε τη σε όποιον θέλετε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).