Μπορείτε να εγκαταστήσετε drivers για GPU της Intel χωρίς περιορισμούς OEM


Τα προγράμματα οδήγησης γραφικών της Intel μπορούν πλέον να ενημερώνονται ξεχωριστά από τις προσαρμογές OEM, καθώς η εταιρεία τα έχει αποσυνδέσει από τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

 

intel logo - Μπορείτε να εγκαταστήσετε drivers για GPU της Intel χωρίς περιορισμούς OEM

Η Intel κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο σύνολο ενημερώσεων των προγραμμάτων οδήγησης GPU και φέρνουν μια σημαντική αλλαγή για όσους χρησιμοποιούν ΟΕΜ υπολογιστή,  κατά βάση latops. Τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης αποσυνδέουν τις γενικές ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης από προσαρμογές OEM, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να κάνετε ενημέρωση τους drivers της GPU σας κατευθείαν από την Intel και χωρίς να χάσετε τις προσαρμογές που έγιναν από τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

Αυτό εξαλείφει την ανάγκη αναμονής για επικύρωση OEM πριν λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης γραφικών Intel στον υπολογιστή σας.

Αναφέρει σχετικά η Intel : Καταλάβαμε πόσο πολύ θέλουν οι χρήστες μας την ελευθερία να αναβαθμίζουν τα συστήματά τους με τους drivers για GPU που κυκλοφορούν τακτικά και παρέχουν τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις παιχνιδιών, ενημερώσεις λειτουργιών και διορθώσεις. Από αυτήν την έκδοση, τα προγράμματα οδήγησης Intel Graphics DCH είναι πλέον ξεκλείδωτα για δωρεάν αναβάθμιση στο Κέντρο λήψης.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις  της Intel, μπορείτε απλώς να κατεβάσετε τα αρχεία .exe και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης σε επεξεργαστές Intel 6ης γενιάς και νεότερους, και εφόσον τρέχετε Windows 10 Fall Creators ή νεότερη έκδοση. Οι προσαρμογές του κατασκευαστή του υπολογιστή σας θα παραμείνουν ανέπαφες και μπορούν να ενημερωθούν ξεχωριστά από τον κατασκευαστή σας μέσω του Windows Update.

Θεωρητικά, αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι οι χρήστες Surface μπορούν να ενημερώσουν τα προγράμματα οδήγησης γραφικών τους κατά βούληση, χωρίς να ανησυχούν για την προσαρμογή που έχει δημιουργήσει η Microsoft, ειδικά για υπολογιστές Surface. Το ίδιο ισχύει για οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή υπολογιστή.


Λήψη νέων αναρτήσεων μέσω email:

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.