Total War: Shogun 2 δωρεάν μέχρι τέλος του μήνα

Ένα από τα παιχνίδια της σειράς , το είναι τώρα διαθέσιμο δωρεάν στο Steam. Στο πλαίσιο της εκστρατείας #StayHomeSaveLives, η SEGA και η Creative Assembly αποφάσισαν να επιτρέψουν στους θαυμαστές των παιχνιδιών στρατηγικής να πάρουν το Total War: Shogun 2 δωρεάν μέχρι το τέλος του μήνα.

Shogun 2

Από εχθές 27 Απριλίου 2020 έως την Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020, στις 18:00 BST (20:00 ώρα Ελλάδας), το Total War: Shogun 2 μπορεί να προστεθεί στη βιβλιοθήκη σας στο Steam χωρίς κόστος και να το κρατήσετε για πάντα.

Διαβάζουμε στην ανακοίνωση στο blog του Total War: Τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάστηκαν αδιανόητες προκλήσεις για πολλούς από εμάς, αλλά η αξιοσημείωτη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται από την παγκόσμια κοινότητα για να ξεπεραστούν οι αντίξοες συνθήκες, ήταν πραγματικά εμπνευσμένη. Έχοντας αυτό κατά νου, θέλουμε να συνεχίσουμε να σας ενθαρρύνουμε να μείνετε όλοι στο και να σώσετε ζωές, δίνοντας ένα δώρο σε όλους, ώστε να βοηθήσει να κάνετε αυτή τη δύσκολη κατάσταση λίγο πιο εύκολη. Όλοι στην Creative Assembly εργάζονται τώρα από το σπίτι και ελπίζουμε ότι αυτό θα βοηθήσει όλους – #StayHomeSaveLives.

Όσοι χάσουν το δώρο θα μπορούν να πάρουν το Total War: Shogun 2 με έκπτωση 75%, κάτι που εξακολουθεί να είναι πολύ καλή τιμή λαμβάνοντας υπόψη πόσες ώρες ψυχαγωγίας έχει να προσφέρει το παιχνίδι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).