Η Qualcomm ανακοίνωσε τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 768G

Τα πρώτα τηλέφωνα με τον επεξεργαστή 765 της Qualcomm μόλις έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στην αγορά αλλά αυτό δεν εμποδίζει την εταιρεία να ανακοινώσει σήμερα μια αναβαθμισμένη έκδοση σήμερα που ονομάζεται Snapdragon 768G.

Snapdragon

Το αρχικό Snapdragon 765G ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο 2019, παράλληλα με το τυπικό 765 και την ναυαρχίδα 865. Οι επεξεργαστές 765 ήταν αξιοσημείωτοι ως το πρώτο chipset της Qualcomm που διαθέτει ενσωματωμένα μόντεμ 5G. (Το Snapdragon 865, ενώ περιλαμβάνει 5G από προεπιλογή, απαιτεί ξεχωριστό κυψελοειδές μόντεμ.)

Η κύρια διαφορά μεταξύ των κανονικών 765 και 765G ήταν η προσθήκη μιας GPU Qualcomm Adreno 620, την οποία η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα προσφέρει έως και 20% βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με το τυπικό  765. Η Qualcomm αναφέρει ότι κατάφερε να βελτιώσει αυτήν την απόδοση της GPU με επιπλέον 15% στα 768G, εκτός από τη βελτίωση της ς ρολογιού στην CPU έως 2,8GHz από 2,4GHz.

Ο νέος επεξεργαστής Snapdragon 768G προσφέρει 5G και καλύτερη απόδοση στην CPU και GPU σε σχέση με τον προκάτοχό του. Θα διαθέτει ένα ενσωματωμένο μόντεμ Snapdragon X52 με υποστήριξη τόσο για mmWave όσο και για υπο-6GHz 5G, καθώς και συμβατότητα με όλα τα δίκτυα 5G.

Όπως το αρχικό 765G, το 768G προορίζεται κυρίως για συσκευές που φαίνεται να προσανατολίζονται στα α. Θα κάνει το ντεμπούτο του στο Xiaomi Redmi K30 5G Edition, το οποίο ανακοινώθηκε επίσης σήμερα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).