Print.Test.Page.OK : εναλλακτικός τρόπος δοκιμαστικής σελίδας εκτυπωτή

Το Print.Test.Page.OK είναι ένα μικρό πρόγραμμα για συσκευές Microsoft Windows, που παρέχει την δυνατότητα να εκτυπώσετε μία ώστε να ελέγξετε την ποιότητα εκτύπωσης του εκτυπωτή σας.

Print

Η εκτύπωση της δοκιμαστικής σελίδας γίνεται συνήθως για να επαληθευτεί ότι ο εκτυπωτής έχει ρυθμιστεί σωστά. Ενδέχεται να επισημάνουν ζητήματα, όπως γενικά προβλήματα εκτύπωσης, προβλήματα που σχετίζονται με έγχρωμη εκτύπωση ή θέματα ευθυγράμμισης της κεφαλής. Τα Windows περιλαμβάνουν την επιλογή εκτύπωσης δοκιμαστικής σελίδας, αλλά αυτή δεν είναι προσαρμόσιμη. Μία από τις δυνατότητες του Print.Test.Page.OK είναι η δυνατότητα προσθήκης στη δοκιμαστική σελίδα εκτύπωσης προσαρμοσμένου κειμένου, γραμματοσειρών και χρωμάτων.

Το πρόγραμμα παρέχεται ως portable έκδοση και ως πρόγραμμα εγκατάστασης. Απλώς κατεβάστε το των 169 Kilobyte (32-bit) ή 219 Kilobyte (64-bit) στο σύστημα σας, αποσυμπιέστε το και εκτελέστε το.

Η του Print.Test.Page.OK παραθέτει τις επιλογές διαμόρφωσης και προεπισκόπησης της εκτύπωσης. Επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες δοκιμαστικές σελίδες εκτύπωσης από το μενού στην επάνω αριστερή γωνία. Η προεπισκόπηση αλλάζει αυτόματα όταν τροποποιείτε αυτές τις ρυθμίσεις. Η προεπιλεγμένη δοκιμαστική σελίδα εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τον εκτυπωτή, μια χρωματική διαβάθμιση και ένα προσαρμοσμένο κείμενο.

Μπορείτε να αλλάξετε τα δύο τα της διαβάθμισης (που ισχύουν μόνο για μία από τις προεπιλογές και όχι σε όλες), να πληκτρολογήσετε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε, ή να αλλάξετε τις παραμέτρους της γραμματοσειράς. Η δυνατότητα προσθήκης προσαρμοσμένου κειμένου είναι χρήσιμη καθώς μπορείτε να προσθέσετε οποιονδήποτε τύπο κειμένου για να δείτε πώς εκτυπώνεται (συμπεριλαμβανομένων συμβόλων και προσαρμοσμένων χαρακτήρων).

Οι υπόλοιπες προεπιλογές εστιάζουν στις έγχρωμες εκτυπώσεις. Απλώς επιλέξτε τα και πατήστε το κουμπί εκτύπωσης για να εκτυπώσετε μια δοκιμαστική σελίδα. Σημειώστε ότι οι επιλογές προσαρμογής, π.χ. η προσαρμοσμένη δοκιμαστική συμβολοσειρά, εμφανίζονται συνεχώς στο παράθυρο του προγράμματος ενώ δεν χρησιμοποιούνται στις περισσότερες από τις δοκιμαστικές εκτυπώσεις σελίδων.

Το Print.Test.Page.OK είναι συμβατό με τις περισσότερες εκδόσεις των Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10, Windows 7, Windows XP, καθώς και εκδόσεων των Windows Server από τον Windows Server 2000 και μετά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).