Windows 10 αθροιστική ενημέρωση KB4556799

Η Microsoft διέθεσε νέες αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10 ως μέρος του κύκλου Patch Tuesday Μαΐου του 2020, Οι εκδόσεις των Windows 10 που ενημερώνονται είναι οι 1903 και 1909.

Και οι δύο εκδόσεις μπορούν να εγκαταστήσουν την ίδια αθροιστική ενημέρωση, οπότε το changelog είναι ακριβώς το ίδιο και για τις δύο εκδόσεις των Windows 10.

Windows 10

“Τα Windows 10 στις εκδόσεις 1903 και 1909 διαθέτουν τον ίδιο πυρήνα λειτουργικού συστήματος και ένα πανομοιότυπο σύνολο συστήματος. Έτσι οι νέες δυνατότητες στα Windows 10 της έκδοσης 1909 συμπεριλήφθηκαν στην πρόσφατη μηνιαία ενημέρωση ποιότητας για τα Windows 10, της έκδοσης 1903 (κυκλοφόρησε στις 8 Οκτωβρίου 2019) αναφέρει η Microsoft.

Η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τα Windows 10 της έκδοσης 1903 και 1909 είναι η KB4556799 και αλλάζει το build των λειτουργικών:

Windοws 10 έκδοση 1903: build number 18362.836
Windοws 10 έκδοση 1909: build number 18363.836

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι οι αθροιστικές ενημερώσεις που εμφανίζονται στα Patch Tuesday, διαθέτουν επιδιορθώσεις ασφαλείας που υποτίθεται ότι επιλύουν ευπάθειες στο λειτουργικό σύστημα.

Έτσι αρκετές εφαρμογές και στοιχεία των Windοws 10 έχουν ενημερώσεις, όπως τα WSL, Microsoft Edge, Windows Media, το Windows Update Stack και άλλα.

Υπάρχουν βελτιώσεις ασφαλείας επίσης και για το Microsoft Office. Η Microsoft αναφέρει ότι υπάρχουν ενημερώσεις για την αποθήκευση και τη διαχείριση αρχείων, όπως και για την επαλήθευση ονομάτων χρήστη και των κωδικών .

Σύνοψη των αλλαγών:

  • Ενημερώσεις για τη βελτίωση της ς κατά τη χρήση του Internet Explorer και του Microsoft Edge.
  • Ενημερώσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας κατά τη χρήση εξωτερικών συσκευών, όπως το ποντίκι, το πληκτρολόγιο ή τη γραφίδα.
  • Ενημερώσεις για την επαλήθευση ονομάτων χρήστη και κωδικών ς.
  • Ενημερώσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας κατά τη χρήση του Microsoft Xbox.
  • Ενημερώσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας όταν τα Windows τρέχουν βασικές λειτουργίες.
  • Ενημερώσεις για την αποθήκευση και τη διαχείριση αρχείων.
  • Ενημερώσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας κατά τη χρήση προϊόντων του Microsoft Office.

Όσον αφορά τις τυπικές διορθώσεις που φέρνει το Patch Tuesday, η Microsoft αναφέρει ότι ενημερώνει:

“Internet Explorer, Microsoft Scripting Engine, Windows App Platform and Frameworks, Microsoft Component, Windows Input and Composition, Windows Media, Windows Shell, Microsoft Xbox, Microsoft Edge, Windows Fundamentals, Windows Cryptography, Windows Authentication, Windows Kernel, Windows Linux, Windows Update Stack, Windows Network Security and Containers, Windows Active Directory, Windows Storage and Filesystems, και το Microsoft JET Database Engine.”

Όπως γνωρίζουμε πια όλοι, η των αθροιστικών ενημερώσεων στα Windows 10 είναι μια μεγάλη πρόκληση, ειδικά για αυτούς που διαθέτουν παλαιότερο hardware. Αρκετά συχνά οι συγκεκριμένες ενημερώσεις παρουσιάζουν προβλήματα. Γι αυτό το λόγο καλό θα είναι πριν να αρχίσετε με την εγκατάσταση να κάνετε ένα καλό στο σύστημά σας.

Η αθροιστική ενημέρωση των Windows 10 KB4556799 διατίθεται μέσω του Windows Update αλλά και από το Microsoft Update Catalog για μη αυτόματη εγκατάσταση. Διατίθεται φυσικά και μέσω του Windows Server Update Services (WSUS) για διάθεση σε εταιρείες και οργανισμούς.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).