Yoast SEO γιατί αλλάξαμε plugin

Δεν μπορείτε να το δείτε αλλά δεν διαθέτουμε πλέον την premium έκδοση του Yoast SEO για ούτε το της ίδιας εταιρείας για τo Google News XML sitemap.

Οι κριτικές της εφαρμογής Yoast SEO, όπου κι αν διαβάσετε είναι super duper, όμως για το οι προγραμματιστές της το παράκαναν.

yoast

Αλλάξαμε το plugin και πλέον χρησιμοποιούμε την free έκδοση του The SEO Framework, χρησιμοποιώντας το plugin SEO Data Transporter για την μεταφορά των δεδομένων μας από το ένα plugin στο άλλο. Αν και είναι πολύ νωρίς μπορούμε ήδη να διακρίνουμε ορισμένες διαφορές.

Το νέο πρόσθετο έχει αναπτυχθεί έχοντας κατά νου τεράστιες και πολυσύχναστες ιστοσελίδες, έτσι μέχρι τώρα το βρίσκουμε πολύ πιο γρήγορο σε σύγκριση με άλλα δημοφιλή πρόσθετα SEO.
Χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους στον διακομιστή από άλλα δημοφιλή SEO plugin.
Πραγματοποιεί λιγότερες διεργασίες στην SQL και δεν προσθέτει επιπλέον tables.
Δεν περιέχει διαφημίσεις.

Οι προγραμματιστές της Yoast συνεχίζουν να προσθέτουν αμφιλεγόμενες για μια εφαρμογή SEO. Για παράδειγμα, το παρακάτω screenshoot περιέχει τα tables που διέγραψα από τιν βάση δεδομένων του iGuRu.gr

Όταν πριν από χρόνια εγκαταστήσαμε το plugin για πρώτη φορά δεν υπήρχαν tables. Μετά η βάση δεδομένων κάθε site που χρησιμοποιεί την εφαρμογή, απέκτησε δύο tables, τα wp_yoast_seo_links και wp_yoast_seo_meta. Στην τελευταία ενημέρωση διαπίστωσα ότι είχαν προστεθεί άλλα 4!

Και όλα αυτά για το SEO. Όχι φίλοι μου από την yoast, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Χρειάζομαι ένα plugin που κάνει την δουλειά του σταθερά, χωρίς διαφημίσεις, απλά να λειτουργεί. Δεν θέλω να αισθάνομαι πειραματόζωο, επειδή σας ήρθε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Δοκιμάστε το με τους φίλους σας.

Γιατί το λέω αυτό; Τα 4 επιπλέον tables τα παρατήρησα όταν είδα μια προτροπή από το Yoast SEO να κάνει index για να προσθέσει κάπου links. Σκέφτηκα να πατήσω το index αλλά διαβάζοντας παρακάτω, ανέφεραν ότι δεν είναι υποχρεωτικό.

Τότε γιατί το πρόσθεσαν; Τι χρειάζεται και τι σκέφτονται να κάνουν; Όχι δεν θα ψάξω να βρω απαντήσεις για ένα plugin που χρειάζομαι να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά. Δεν θέλω να είναι βαρύ, με ένα σωρό πρόσθετα SEO. Λιγότερη πολυπλοκότητα στον κώδικα, σημαίνει ότι ο διακομιστής σας τρέχει λιγότερο κώδικα, κάτι που σας εξοικονομεί πόρους αν τους χρειάζεστε. περιορισμός στην προσωρινή μνήμη.

Όσον αφορά τα Google , το νέο plugin διαθέτει την αλλά μόνο για τα απλά sitemaps και όχι για το Google News. Κανένα . Το XML Sitemap & Google News προσφέρει και τις δύο λειτουργίες.

Δεν θα μας λείψουν τα γραφικά και οι συνεχείς ενημερώσεις όταν ο αλγόριθμος της Google αλλάζει σπάνια. Αντίο, Yoast!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).